Search

Ο Απόλλωνας Πολυσίτου επιστρέφει! Το νέο Δ.Σ. και ο προπονητής στην επιστροφή του συλλόγου στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης!!!

Με κάθε επισημότητα ο Απόλλων Πολυσίτου επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης μετά από 16 χρόνια, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πολύ ενεργά από πέρσι και επισημοποιήθηκε με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών ώστε η ομάδα να μετέχει στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς

Η νεολαία του χωριού είχε την ιδέα να δημιουργήσει και πάλι την ποδοσφαιρική ομάδα και έτσι ξεκίνησε η σύσταση του Μ.Π.Α.Σ. (Μορφωτικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου) Απόλλων Πολυσίτου 2022, με την προσωπική προσπάθεια των νέων του χωριού και την στήριξη των κατοίκων του Πολυσίτου φυσικά του Δήμου Αβδήρων καθώς και των χορηγών της ομάδας.

Στόχοι του συλλόγου εκτός από τους αγωνιστικούς είναι και η ανάδειξη η ζωντάνια του Πολυσίτου με την διοργάνωση παραδοσιακών γλεντιών το καλοκαίρι.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο κάτοχος διπλώματος UEFA B και εδώ και αρκετά χρόνια προπονητής στις Ακαδημίες του Ορφέα, Παναγιώτης Αλβανίδης(φωτο πανω). Ενώ η ομάδα θα απαρτίζεται κυρίως από παιδιά του Πολυσίτου που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Γενικός Αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Βαλασίδης.

Πρόεδρος του Απόλλωνα θα είναι ο Δημήτρης Αλβανίδης. Ενώ με ανάρτηση της η ΕΠΣ Ξάνθης καλωσόρισε τον Απόλλωνα στις τάξεις της.

Δείτε αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Δημήτρης Αλβανίδης

Αντιπρόεδρος: Φώτης Μπρατίδης

Γενικός Γραμματέας: Σοφία Σαββίδου

Ταμίας: Δημήτρης Αλεξιάδης

Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Βαλασίδης

Μέλη: Αθανασία Ιωαννίδου, Σταματίνα Σαββίδου

Share it