Ορεστιάδα: Φιλικός αγώνας Δασολόγοι – Γεωπόνοι του ΔΠΘ για καλό σκοπό!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας δασολόγων εναντίον γεωπόνων με τους δεύτερους να είναι 2-3 μπροστά στους συνολικούς αγώνες και τους συμπολίτες μας συνολικά να δείχνουν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο με την παρουσία τους και τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν.

Σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις οι φοιτητές της πόλης κατάφεραν να γεμίσουν τις κερκίδες του ΔΑΚΟ δείχνοντας το φιλανθρωπικό – ανθρώπινο πρόσωπο τους.

Πιο συγκεκριμένα στον Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ορεστιάδας στον σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» βρέθηκαν 160 συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών και κατάφεραν να μαζέψουν ένα ποσό κοντά στα 500 ευρώ.

Όμως τα χρήματα αυτά δεν ήταν τα μόνα που δόθηκαν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς δόθηκαν και πολλά είδη πρώτης ανάγκης σε σακούλες.

Στα δευτερευούσης σημασίας αυτής της εκδήλωσης το αγωνιστικό κομμάτι ήταν γεμάτο σκορ και θέαμα καθώς το τελικό σκορ ήταν 1-4 υπέρ των γεωπόνων. (0-1 στο 25′,1-1 στο 38′, 1-2 στο 41′, 1-3 στο 70′, 1-4 στο 87′).

Ο Χάρης Χρόνης πρόεδρος Χ.Ο.Φ.Ο. με αποκλειστική του δήλωση θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνείσφεραν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση:

«Εκ μέρους των φοιτητικών συλλόγων και της Χ.Ο.Φ.Ο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους σε αυτόν τον αγώνα για καλό σκοπό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ορεστιάδας και στους χορηγούς μας που βοήθησαν στο να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας. Σημαντική ήταν η στήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας , τόσο των φοιτητών όσο και των καθηγητών! Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες των δύο ομάδων για τον υπέροχο αγώνα αλλά και στους δύο προπονητές τον κ. Άγγελο Συμεωνίδη και κ. Στέλιο Κουρετσίδη που κάθε χρόνο είναι δίπλα στους αθλητές και προσφέρουν την βοήθεια τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον φωτογράφο Σταμάτη Γροζούδη ,τον dj TEO-F που έντυσε μουσικά την εκδήλωση και τον διαιτητή Χρήστο Σκίνδρη».

Πηγή: methorios.gr – Ρεπορτάζ: Κανταρίδης Σοφιανός

Share it