Search

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία του ΑΟΞ, μέσω Κ15 η άμεση επιστροφή στην SL! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σε συνέχεια των όσων γνωστοποίησε  στην αποκλειστική συνέντευξη του στον Αθλητικό Παλμό powered by Sportsaddict.gr στο Nova 93.1 ο Τεχνικός Διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΟΞ, Νίκος Κεχαγιάς ήρθε η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΞ για τις εγγραφές στην Ακαδημία του συλλόγου και πως θα γίνει αυτή.

Παράλληλα επισημοποιήθηκε και η προσπάθεια για δημιουργία τμήματος Κ15(γεννημένους 2009-2010) ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στην Super League 1, και να γίνει ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που ενώ θα παίζει τα τοπικά θα λαμβάνει τμήμα του στην Super League.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και η αίτηση που συμπληρώνεται:

Ο ΑΟΞ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία τμημάτων υποδομής των οποίων υπεύθυνος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Κεχαγιάς.
Οι ακαδημίες αποτελούν ιστορικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας και η σύγχρονη απαιτητική ποδοσφαιρική πραγματικότητα επιβάλλει την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους με στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας με νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές .
Επανεκκινεί μια προσπάθεια που θα χτιστεί με υπομονή αλλά και αποφασιστικότητα. Επιδίωξη όλων μας είναι η αυτάρκεια του ΑΟΞ όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες να επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργικής δουλειάς στις υποδομές του με όπλο το επιστημονικό προσωπικό που θα αναλάβει την καθοδήγηση τους. Παράλληλα θέλουμε τα παιδιά του συλλόγου να αισθανθούν ποδοσφαιριστές ενός ιστορικού σωματείου με Ευρωπαϊκό τρόπο λειτουργίας, να προπονούνται με τις καλύτερες συνθήκες και πλήρη εξοπλισμό με έμφαση στο αγωνιστικό ήθος που πάντα διέθετε η ιστορική μας ομάδα.
Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα παρακάτω με τις χρονολογίες γέννησης :
👉Κ-15 (Εφηβικό), Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα 1, έτος γέννησης 2009-2010.
👉Κ-14 (Παιδικό) , έτη γέννησης 2010-2011
👉Κ-12 (Προπαιδικό) , έτη γέννησης 2012-2013
👉Κ-10 (Τζούνιορ), έτη γέννησης 2014-2015
👉Κ-8 (Προ-Τζούνιορ) , έτη γέννησης 2016-2017-2018
✍️Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή των παιδιών στις ακαδημίες του ΑΟΞ γίνεται με τους κάτωθι τρόπους :
1. Στο κατάστημα “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” που βρίσκεται κάτω από το γήπεδο του ΑΟΞ , ώρες εγγραφής 18:00 – 21:00 κάθε μέρα , ίδιο σημείο και ώρα που πραγματοποιούνται οι εγγραφές των μελών μας στον Ερασιτέχνη.
2. Από την σελίδα μας στο Facebook μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος που σας επισυνάπτουμε με φωτογραφία ή με προσωπικό μήνυμα.
3. Από αύριο Παρασκευή 2/6, στο τηλέφωνο 6982087755, ώρες που μπορείτε να καλείτε από 17:00-21:00 κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα.
*Με την έναρξη λειτουργίας της επίσημης σελίδας μας στο διαδίκτυο ( www.aoxanthi.gr ) θα υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω της φόρμας που επισυνάπτεται παρακάτω.
Ο ΑΟΞ σας περιμένει !

Share it