Search

Ήττα στο φινάλε για το μαχητικό Σιδηροχώρι στον Βώλακα, έπιασαν τον Πετεινό στην κορυφή οι Δραιμινοί

Η Δόξα Βώλακα ήταν η νικήτρια της εξ’ αναβολής αναμέτρησης με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με τους Δραμινούς να επικρατούν με 4-2 απέναντι στο εξαιρετικά αξιόμαχο σύνολο του Σιδηροχωρίου που αιφνιδίασε παίρνοντας το προβάδισμα ενώ στο 82′ ισοφάρισε ωστόσο δύο γκολ στο φινάλε έδωσαν τη νίκη στους Δραμινούς που έπιασαν τον Άρη Πετεινού στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια και ματς περισσότερο.

Στο 15′ η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη πανηγύρισε το πρώτο γκολ στην διαδικασία των μπαράζ όταν μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας των γηπεδούχων ο Αλέξανδρος Κομυσόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και με ψύχραιμο πλασέ νίκη τον Παγκάκη για το 0-1. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, με τον Σοφούλη να κάνει 1-2 σπουδαίες επεμβάσεις, και τελικά στο 39′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή ο Μουζενίτοβ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 43′ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή όταν μετά από σέντρα του Σταμπουλή ο Νίκος Στάικος με κεφαλιά κέρδισε τον Σοφούλη και έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν 1-2 καλές στιγμές όμως οι Θρακιώτες στεκόταν εξαιρετικά και μάλιστα στο 82′ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γιώτη ισοφάρισαν σε 2-2. Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικά άμεση και στο 85′ μετά από γύρισμα του Σίγγου ο Νίκος Στάικος με νέα κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 87′ με τρομερό διαγώνιο σουτ ο Δράμπαλης.

Πλέον η ομάδα του Βώλακα μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, δεν θα ξεκουραστεί βέβαια καθώς την Κυριακή(4/6) θα παίξει τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας με Πανδραμαϊκό, θα παίξει τα ρέστα της στον “τελικό – ανόδου” με τον Άρη στον Πετεινό. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα αποχαιρετήσει την σεζόν παίζοντας στην Ευκαρπία με τη Νίκη καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Φιλιππίδης με βοηθούς τους Κατσαντούρα και Κωτσόπουλο της ΕΠΣ Έβρου

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λ. Ροδίτης): Παγκάκης, Κασσός(88′ Δράμπαλης Γ.), Μαρκόπουλος(66′ Μαλίκης), Μποσκοψίου, Άρμεν Π., Δράμπαλης Ντ., Σίγγος, Καρπιτσάρης(73′ Άρμεν Αλ.), Στάικος, Μουζενίτοβ(66′ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλ.(73′ Σταμπουλής Θ.)

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(Σπ. Κουτσογιάννης): Σοφούλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Κάρλος, Λεοντίδης(69′ Σαπαλίδης), Ζίνης, Κούτας, Τρούπκος(89′ Μαστάθης), Κατσακούνης, Κομυσόπουλος(53′ Μπακογιάννης), Κρικέλας, Γιώτης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1(31′ Παυλιδης, 47′, 77′ πεν. Μελισσόπουλος, 55′ Εφέντη, 89′ Μαλαδενης – 24′ Τζαμπέγια)

Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας 0-0

Γήπεδο Βώλακα: Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου  4-2 (39′ Μουζενίτοβ, 43′, 85′ Στάικος, 87′ Δράμπαλης – 15′ Κομυσόπουλος, 82′ Γιώτης)

Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης Πετεινού  9 (9-3) *

2. Δόξα Βώλακα  9 (8-7)

3. Ορέστης Ορεστιάδας  8 (5-0) *

———————————————————-

4. Νίκη Ευκαρπίας 7 (4-2) *

5. Ηρακλής Αμμουδιάς  4 (4-5) *

6.  Ορφέας Ελευθερούπολης 4 (3-7) *

7. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  1 (2-11)

*Έχουν κάνει ρεπό.

Επόμενη αγωνιστική(Κυριακή 4/6, 17:00 LIVE SA)

Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού

Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης

Ρεπό: Δόξα Βώλακα

Share it