Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου από τις ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική

Γνωστοί έγιναν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της 6ης και προτελευταίας στροφής των μπαράζ ανόδου.

Στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ορέστη και Άρη Πετεινού στην Ορεστιάδα ορίστηκε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Ιάκωβο-Γιώργο Διονίδη και Πασχάλη Γρηγορούδη της ΕΠΣ Θράκης. Ένα ματς “τελικός” για αμφότερες τις ομάδες καθώς όποια ομάδα κερδίσει ουσιαστικά εξασφαλίζει την άνοδο της.

Κομβικό ματς ειδικά για τους γηπεδούχους θα γίνει στην Ευκαρπία, με την τοπική Νίκη να υποδέχεται τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο τελευταίο ματς των Θρακιωτών στα μπαράζ. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χρήστος Νίτσας με βοηθούς τους Μίχο και Βαλιώτη από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ματς μεταξύ δύο “απογοητευμένων” ομάδων που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχουν στην διεκδίκηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων θα γίνει στην Αμμουδιά με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Αγώνας που θα διευθύνει ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Ζουρντζίδη και Καλιωνιώτη της ΕΠΣ Ημαθίας

Αναλυτικά:

Κυριακή 4/6, Ώρα 17:00 LIVE SA

Γήπεδο Ορεστιάδας: Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού  (Παναγιωτίδης, Διονίδης, Γρηγορούδης – ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Ευκαρπίας: Νίκη  Ευκαρπίας – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  (Νίτσας, Μίχος, Βαλιώτης – ΕΠΣ Λάρισας)

Γήπεδο Αμμουδιάς: Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης  (Ρηγόπουλος, Ζουρνατζίδης, Καλινιώτης – ΕΠΣ Ημαθίας)

Ρεπό: Δόξα Βώλακα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it