Search

Η σφοδρή νεροποντή έφερε αναβολή στο Δόξα Βώλακα-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Αναβλήθηκε οριστικά ο εκτός έδρας αγώνας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στον Βώλακα κόντρα στην τοπική Δόξα, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Η σφοδρή, μη αναμενόμενη νεροποντή που έπληξε την περιοχή του Βώλακα από τις 16:00 και έπειτα, μετέτρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημα το γήπεδο του Βώλακα σε πισίνα.

Ο Εβρίτης ρέφερι κ. Φιλιππίδης, επιθεώρησε δύο φορές των αγωνιστικό χώρο με τους βοηθούς του και τους αρχηγούς των δύο ομάδων, ωστόσο η μπάλα κολλούσε σε πολλά σημεία, με αποτέλεσμα το γήπεδο να κρίνεται ακατάλληλο για την διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν επιπλέον προσπάθειες και από τις δύο ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί το ματς, καθώς από τη μια οι ημερομηνίες πιέζουν την Δόξα Βώλακα, που το Σάββατο θα αγωνιστεί στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας απέναντι στον Πανδραμαϊκό, ενώ από την άλλη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα ήθελε να “γλυτώσει” επιπλέον ταλαιπωρία και έξοδα.

Εν τέλει, έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις ο διαιτητής της αναμέτρησης, έβαλε την σωματική ακεραιότητα όλων, υπεράνω οποιουδήποτε άλλου επιχειρήματος και αποφάσισε την αναβολή του ματς.

Ο αγώνας θα οριστεί πλέον σε νέα ημερομηνία, με πιο πιθανή να φαντάζει αυτή της 7ης Ιουνίου.

Share it