Search

Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου από τις ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική

Γνωστοί έγιναν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της 5ης στροφής των μπαράζ ανόδου.

Σε μια αγωνιστική που υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά τα δεδομένα. Στο γήπεδο της Ορεστιάδας ο πρωτοπόρος Ορέστης υποδέχεται τη Νίκη Ευκαρπίας που προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκης και είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από τους Εβρίτες, σε έναν αγώνα που θα διευθύνει ο Γιώργος Χρυσέλης με βοηθούς τους Χρυσαίδη και Σκούτα όλοι τους της ΕΠΣ Χαλκιδικής(!)

Το σπουδαίο ματς του Άρη Πετεινού με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά τα δεδομένα στην μάχη της ανόδου, ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστοτέλης Κωστούλας που ανήκει στην ΕΠΣ Άρτας αλλά αγωνίζεται στον Έβρο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, με βοηθούς τους Κώστα Καρακασίδη και Μάριο Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης.

Τέλος στον Βώλακα η ανεβασμένη Δόξα που προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες υποδέχεται τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ψάχνει τους πρώτους βαθμούς, σε αγώνα που θα διευθύνει ο Τάσος Φιλιππίδης(φωτο) με βοηθούς τους Βαγγέλη Κατσαντούρα και Αλέξανδρο Κωτσόπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Έβρου

Αναλυτικά:

Τετάρτη 31/5, Ώρα 17:00 LIVE SA

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης  (Κωστούλας-ΕΠΣ Άρτας, Καρακασίδης, Γκιόσης – ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Ορεστιάδας: Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας  (Χρυσέλης, Χρυσαίδης, Σκούτας-ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο Βώλακα: Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου  (Φιλιππίδης, Κατσαντούρας, Κωτσόπουλος – ΕΠΣ Έβρου)

Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it