Search

Στο πλευρό του ΑΟΞ και οι Στέφανος Καρκάνης & Μανώλης Μουστάκης!

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές νέων μελών του ΑΟΞ, με ακόμη δύο ανθρώπους με σημαντική προσφορά στον σύλλογο να στηρίζουν την επανεκκίνηση του ΑΟΞ μέσω εγγραφής στον Ερασιτέχνη.

Ο λόγος για δύο γκολκίπερ που άφησαν το δικό τους στίγμα στον σύλλογο, τον Στέφανο Καρκάνη που είναι ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α’ Εθνική, αλλά και ο Μανώλης Μουστάκης που έζησε την ιστορική άνοδο στην Α’ Εθνική ενώ ήταν παρών και στα πρώτα χρόνια της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και οι δύο βρέθηκαν στον χώρο των “Σπάρτακων” και εγγράφηκαν ως μέλη στον Ερασιτέχνη δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξη τους στην προσπάθεια για επανεκκίνηση του συλλόγου όπως έχουν κάνει ήδη αρκετοί φίλοι της ομάδας, με τον Στέφανο Καρκάνη να το κάνει μαζί με τον γιο του.

Θυμίζουμε πως όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00 θα μπορούν να βρεθούν στον χώρο των “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82”, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο του ΑΟΞ, για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Το κόστος εγγραφής είναι στα 20 ευρώ ενώ η ετήσια συνδρομή 50ευρώ. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί είναι η ταυτότητα σας. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά

Share it