Search

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξάνθης, Μ. Τσέπελη σε Ορφέα Ξάνθης, Βιστωνίδα και ΕΠΣ Ξάνθης για την γιορτή του Κυπέλλου!

Ο Ορφέας Ξάνθης είναι ο μεγάλος νικητής του 44ου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή επικράτησε 1-0 με γκολ του Κουκουρίγκου στο 72′ της Βιστωνίδας η οποία πάλεψε στα ίσια το ματς απέναντι σε μία ομάδα υψηλότερης κατηγορίας από αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SA ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα συγχαρητήριά του στον Ορφέα Ξάνθης για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, την Βιστωνίδα για την παρουσία και μαχητικότητα της αλλά και σε όλους τους συντελεστές του αγώνα εξέφρασε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης

Αναλυτικά:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ξάνθης, για τη νίκη τους στον τελικό του 44ου Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, που αποτελεί τον 12ο τίτλο της ιστορικής ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως, επίσης, το προπονητικό τιμ, τον Πρόεδρο Χρήστο Μουρτζανό, αλλά και τον αεικίνητο Μπάμπη Χατζημεστή.

 Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Βιστωνίδας, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και στη διαιτητική τετράδα του αγώνα, για την άψογη διεξαγωγή του και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους.

 Είναι πολύ ελπιδοφόρα η παρουσία χιλιάδων θεατών στον αγώνα που αποδεικνύει την αγάπη αλλά και τη δίψα των πολιτών του τόπου μας για το ποδόσφαιρο και υπογραμμίζει την ανάγκη που έχουμε όλοι να επιστρέψει ο ΑΟΞ μας στις μεγάλες κατηγορίες.

Από το γραφείο Δημάρχου

Share it