Search

Photos: Νίκη πρωτιάς για τον Άρη Πετεινού με διπλό χτύπημα Τουρατζίδη μέσα στο Σιδηροχώρι επί της Δόξας!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Πετεινού στο Σιδηροχώρι επί της Δόξας με 2-0, και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής φιγουράρει μόνος πρώτος στην βαθμολογίας των μπαράζ με 6 βαθμούς θέτοντας γερές βάσεις για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά προσεκτικές στα πρώτα λεπτά με την Δόξα στο 12′ να ζητά πέναλτι σε πτώση του Κάρλος στην περιοχή όμως ο ρέφερι Κόκκινος που είχε καλό οπτικό πεδίο έδειξε συνέχεια στο ματς κρίνοντας πως το τζαρτζάρισμα του Χριστοφορίδη δεν ήταν αντικανονικό.

Στο 17′ ο Τυριάκης έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας της Δόξας μετά από εξαιρετική μπαλιά του Παυλίδη, πρόλαβε την έξοδο του Σοφούλη ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει με τον ρέφερι από την Χαλκιδική να δείχνει πέναλτι κιτρινίζοντας τον κίπερ της Δόξας, την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Άγγελος Τουρατζίδης που άνοιξε το σκορ.

Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 27′ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Αθανασίου σταμάτησε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Κομισόπουλου. Και αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει η Δόξα ο Άρης Πετεινού με υπέροχη συνεργασία Μελισσόπουλου και Τουρατζίδη στο 35′ και ιδανικό τελείωμα του δεύτερου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα του βάζοντας τις βάσεις για μεγάλη εκτός έδρας νίκη των “κιτρινόμαυρων”

Στο 40′ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς όμως το σουτ του Κατσαούνη μετά από σέντρα του Σαπαλίδη δεν βρήκε στόχο με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις στην αντίπαλη εστία ενώ οι φιλοξενούμενοι να διαχειριστούν το σημαντικό προβάδισμα τους, με την πιο αξιοσημείωτη στιγμή πάντως να είναι για τον Πετεινό στο 76′ και το σουτ του Μελισσόπουλου που δεν βρήκε στόχο με το 0-2 να μένει μέχρι τέλους

Σπουδαία νίκη για τον Άρη που έφτασε τους 6 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας(δείτε ΕΔΩ) και πλέον οι ξανθιώτες έχοντας ρεπό την Κυριακή στρέφουν την προσοχή τους στον “τελικό” με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο γήπεδο του Πετεινού την Τετάρτη(31/5)

Από την άλλη η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη έμεινε στον 1 βαθμό και την Κυριακή(28/5) θα δώσει το τελευταίο εντός έδρας ματς πριν τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς σε Βώλακα και Ευκαρπία

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κόκκινος με βοηθούς τους Σκούτα και Τζημόπουλο της ΕΠΣ Χαλκιδικής που είχαν καλή διαιτησία, όμως ο τόπος προέλευσης τους έφερε την ενόχληση της Δόξας καθώς η ομάδα της Ροδόπης κλήθηκε να πληρώσει ένα ποσό κοντά στο τετραψήφιο(!) για έξοδα διαιτησίας και παρατηρησίας.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(Σπ. Κουτσογιάννης): Σοφούλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Κάρλος, Σίνης, Βιτώρος, Κατσαούνης(64′ Μπακογιάννης), Σαπαλίδης(46′ Τρούπκος), Μπερμπερίδης(74′ Κούτας), Κομισόπουλος, Κρικέλας(46′ Σκουτέλιας), Γιώτης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Μελισσόπουλος(76′ Μαλαδένης), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης(82′ Μετεντζίδης), Πουτακίδης, Τουρατζίδης(62′ Κουτσομιχάλης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it