Search

Με 8 μετάλλια και πλούσιες διακρίσεις επέστρεψε ο ΝΟΑ από το Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης!

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου η 3η και τελευταία αγωνιστική ημέρα του Εθνικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης σημείωσε σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες περιγράφονται στην σχετική ανακοίνωση του Ομίλου παρακάτω:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΝΟΑ αναδεικνύεται πρώτος περιφερειακός όμιλος πανελλαδικά.

Για πρώτη φορά όμιλος από την Αλεξανδρούπολη κατακτά 8 μετάλλια στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Για πρώτη φορά κολυμβητής από την Αλεξανδρούπολη – ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – αναδεικνύεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα 100μ. πεταλούδα.

Για πρώτη φορά δύο κολυμβητές ομίλου Αλεξανδρούπολης – ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ – αναδεικνύονται πρωταθλητές Ελλάδος σε ένα ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΝΟΑ κατακτά ακόμη 2 μετάλλια σε ομαδικά αθλήματα.

Στα δύο τελευταία ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ο ΝΟΑ έχει ανεβεί στο βάθρο 12 φορές.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Πρωταθλητής Ελλάδος ΑΝΔΡΩΝ στα 400μ. Μικτή Ατομική ο ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ του ΝΟΑ.

Χάλκινο μετάλλιο για την MERIZAJ NIKOL του ΝΟΑ στα 50μ. πεταλούδα.

Χάλκινο μετάλλιο για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ του ΝΟΑ στα 50μ. πεταλούδα.

Χάλκινο μετάλλιο για την σκυτάλη του ΝΟΑ στα 4×100μ μικτή ομαδική με τους: ΚΟΥΓΚΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΜΟΥΤΣΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΒΟΛΤΕΖΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ (με μεγάλες ατομικές επιδόσεις του ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ και του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)

Στα 50μ πεταλούδα ο ΒΟΛΤΕΖΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ κατέλαβε την 5η θέση στον μεγάλο τελικό και ο ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ την 6η θέση στον μεγάλο τελικό, ο ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κατέλαβε την 25η θέση στα προκριματικά, ο ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ κατέλαβε την 31η θέση και η ΤΖΙΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ την 29η θέση.

Στα 100μ. ελεύθερο ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατέλαβε την 7η θέση στον μεγάλο τελικό και η MERIZAJ NIKOL την 1η θέση στον μικρό τελικό.

Στα 100μ. πρόσθιο ο ΡΕΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατέλαβε την 5η θέση στον μικρό τελικό και ο ΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κατέλαβε την 19η θέση στα προκροματικά.

Η σκυτάλη του ΝΟΑ 4×100μ mixed ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ κατέλαβε την 4η θέση με τους: ΒΑΡΣΑΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗ ΔΑΝΙΗΛ, MERIJAI NIKOL και ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητες-τριες και σε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας αυτής της ομάδας.

Υποσχόμαστε ότι στο επόμενο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και θα στοχεύσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες θέσεις.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον προπονητή μας ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, με την έλευση του οποίου, πριν από 5 χρόνια στον ΝΟΑ άλλαξε η πορεία του ομίλου και σήμερα ο ΝΟΑ αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην κολυμβητική κοινότητα της Ελλάδας.

Share it