Search

Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Παπαδημητρίου!

Μετά την Ξάνθη και ΑΕΚ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον επιτελικό ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή και στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” επιστρέφου στο μοντέλο του τεχνικού διευθυντή μετά από δύο χρόνια με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε από την πράσινη διοίκηση για να πλαισιώσει την ομάδα και να είναι σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και πρώην τεχνικός διευθυντής στους Ξανθιώτες αλλά και στην ΑΕΚ έχει ήδη πιάσει δουλειά και είναι σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή”.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς γνωριζόταν με τον Γιάννη Παπαδημητρίου καθώς έχουν υπάρξει και αντίπαλοι σε επίπεδο Α’ Εθνικής όταν ο Ιβάν έπαιζε στον Ηρακλή και ο Παπαδημητρίου στην Ξάνθη.

Share it