Search

Χάλκινος Πανελληνιονίκης ο Νίκος Ιωσηφίδης της “Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης”!

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για τον ξανθιώτη παλαιστή, Νίκο Ιωσηφίδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 77 κιλών της ελληνορωμαικης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης, που διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Ο πρωταθλητής της “Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης” και Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα Κωφών, ήταν για ακόμα μια φορά εξαιρετικός και κατέκτησε την τρίτη θέση και δέχτηκε τα συγχαρητήρια και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών(ΕΟΑΚ)

Για τον ξανθιώτικο σύλλογο αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο και οι Γιώργος Ντολμαζιάν, Βλαδίμηρος Γεωργιάδης και Γιώργος Γκαμπαερίδης που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να είναι στα μετάλλια.

Ο προπονητής του συλλόγου Θεόδωρος Ηλιάδης Θεόδωρος δήλωσε πως “είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τις επιτυχίες μας. Καθώς ο σύλλογος με σκληρή δουλειά παρά τις δυσκολίες εξακολουθεί να διακρίνεται. Συγχαρητήρια στα παιδιά εύχομαι να είναι πάντα υγιής και πάντα να διακρίνονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Χρήστο Θεοδωρίδη, Ματθαίο Σαββίδη, Γιάννη Διαμαντίδη, Νικολέτα Στυλιανίδου και όσοι ήταν κοντά στην ομάδα μας.”

Share it