Search

Στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει την δουλειά απόψε ο Εθνικός

Τη δεύτερη νίκη που θα του δώσει την άνοδο στην Pre League, αναζητά το απόγευμα της Τετάρτης στην έδρα της ΧΑΝΘ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η πρώτη αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», έδωσε στους παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου, την πρώτη από τις δύο συνολικά νίκες που χρειάζονται κόντρα στους Θεσσαλονικείς, για την άνοδο και πλέον απομένει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αν ο Εθνικός περάσει αλώβητος από τη ΧΑΝΘ, τότε θα πανηγυρίσει εκεί μέσα, την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μια επιστροφή που όχι μόνο αξίζει αλλά και δικαιούται, μετά από μία άκρως πετυχημένη και ανταγωνιστική σεζόν. Αν η ΧΑΝΘ πάρει το παιχνίδι, τότε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τρίτη και τελευταία φορά στην έδρα του Εθνικού, την Τετάρτη 24 Μάϊου, αμέσως μετά την Κυριακή των εκλογών.

Ο Γιώργος Ανδραβίζος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα ταξιδέψει πάνοπλος στη Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00, ενώ η αποστολή του Εθνικού αναχώρησε στις 11:00 το πρωί της ίδιας μέρας.

Share it