Search

Άνοδος στην Pre League για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Την άνοδο του στην Pre League πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. 

Η ομάδα του Έβρου μετά τη νίκη της επί της ΧΑΝΘ στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος το Σάββατο, επικράτησε με 3-1 και στην Θεσσαλονίκη και με 2 νίκες στους τελικούς ανόδου του Βορρά της Α2, κατέλαβε την 1η θέση πετυχαίνοντας την άνοδο.

Με μόλις δύο ήττες σε 26 αγώνες και με την επίτευξη του στόχου του πρωταθλήματος και της ανόδου ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την ομάδα του Έβρου, η οποία έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
Μάλιστα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φέτος πάει για το 3Χ3, καθώς μετά το πρωτάθλημα στους έφηβους κατέκτησε και των ανδρών και τον Ιούνιο θα αγωνιστεί η ομάδα των παίδων στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18.
«Αυτή η χρονιά είναι του Εθνικού. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στους άνδρες, στους εφήβους και έχουμε ακόμα μπροστά μας την τελική φάση των παίδων. Ο Εθνικός έχει πολλά χρόνια ιστορίας στο Ελληνικό βόλεϊ και μετά από αυτό το… διάλειμμα ο σύλλογος βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Τώρα ανεβήκαμε στην Pre League και με σωστή δουλειά και καλό συντονισμό θα σταθούμε πολύ σωστά στην κατηγορία» είπε αρχικά ο Γιώργος Ανδραβίζος και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν.

«Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε 1η Σεπτέμβρη και τελειώσαμε 17 Μαΐου. Σχεδόν δέκα μήνες σκληρής δουλειάς. Βγήκαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και παίξαμε κόντρα σε δύο δύσκολους αντιπάλους στα πλέι οφ και οι αθλητές μου αντεπεξήλθαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπομονή τους και την καθημερινή δουλειά τους. Είμαι περήφανος για όλους. Αφιερώνουμε αυτή την άνοδο και στους αφανείς ήρωες που στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια. Όλη η ιστορία έγινε για αυτά τα παιδιά. Κάναμε προσπάθεια να φέρουμε πίσω τα παιδιά της πόλης μας και πάνω σε αυτά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Υπήρξε ανταπόκριση και τα καταφέραμε όλοι μαζί».

Κλείνοντας, ο κόουτς του Εθνικού αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: «Είναι νωρίς ακόμα, τώρα θα το γιορτάσουμε. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα μιλήσουμε για την επόμενη μέρα».

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δρανίτσας.

Τα σετ: 1-3 (21-25, 16-25, 25-16, 23-25)

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Ανδρεάδης, Καψαλιάρης, Καβαρατζής, Κυριακίδης, Ανδρεάδης, Μπουφίδης, Δημητριάδης / Κωνσταντινίδης (λ), Γκοτσίδης (λ), Κοντοστάθης, Καραπιπέρης, Κεσκίνης, Στοϊλούδης.

Χ.Α.Ν.Θ. (Στέφανος Νανάς): Ευγενίδης, Αστρινάκης, Γκούγκουρας, Πασχαλέρης, Τερζόγλου, Ριβοσέκι / Κομητούδης (λ), Τσιανάβας (λ), Μπαμπαλής, Ψάρρης.

Share it