Search

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ! Η διαδικασία και όσα πρέπει να γνωρίζεται

Από σήμερα(16/5) ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ για όλους τους φίλους της ομάδας που θέλουν να εγγραφούν  και να στηρίξουν την επανεκκίνηση του συλλόγου σε έναν ανοιχτό και Δημοκρατικό ΑΟΞ.

Όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00 να βρεθούν στον χώρο των “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82”, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο του ΑΟΞ. Το κόστος εγγραφής είναι στα 20ευρω ενώ η ετήσια συνδρομή 50ευρώ. Παράλληλα έγινε γνωστό πως σε σύντομο διάστημα θα ανέβει και η ιστοσελίδα της ομάδας στην οποία θα υπάρχει η δυνατότητα για ηλεκτρονική εγγραφή

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΟΞ και όσα πρέπει να γνωρίζεται για την εγγραφή σας στον Ερασιτέχνη:

Κατόπιν συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟΞ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης ότι συνεδρίασε στις 9-5-2023 και θέτει υπόψη του κοινού τα εξής :
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με το από 2-5-2023 δελτίου τύπου ρυθμίστηκαν ζητήματα που άπτονται της εγγραφής- συνδρομής των μελών και του Γραφείου Τύπου- Επικοινωνίας του Α.Ο.Ξ.
Ειδικότερα, δυνάμει του άρθρου 6 του καταστατικού του σωματείου, με απόφαση του Δ.Σ., το κόστος εγγραφής των ενδιαφερόμενων μελών ορίζεται στα 20€ και το ποσό της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των 50€. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, αρχής γενομένης από Τρίτη 16-5-2023, στο κατάστημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο μας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00.
👉Μετά από μηνύματα που δεχτήκαμε από φιλάθλους του ΑΟΞ που βρίσκονται εκτός της πόλης μας για τον τρόπο που θα γίνουν μέλη του συλλόγου μας, σε λίγες ημέρες σας ενημερώνουμε ότι θα βρίσκεται στον αέρα το επίσημο site μέσα από το οποίο θα μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης με όλες τις λεπτομέρειες.
👉Για τους κατοίκους Ξάνθης και περιχώρων, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, αρχής γενομένης από Τρίτη 16-5-2023, στο κατάστημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο μας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00. Ανάλογα ισχύει και για αυτούς η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί είναι η ταυτότητα σας.
👉Το κόστος εγγραφής των ενδιαφερόμενων μελών ορίζεται στα 20€ και το ποσό της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των 50€.
👉Σας ευχαριστούμε όλους ❤

Share it