Search

Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης: Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα του Τελικού – Το κάλεσμα της Ένωσης

Όπως συνέβη και τις περασμένες σεζόν έτσι και φέτος, τα έσοδα από τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ελπίδα Σαπών θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. (14/5 17:00, LIVE LEGA TV, SA)

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Θράκης σε συνεννόηση με τις δύο φιναλίστ, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα και του φετινού Τελικού σε φιλανθρωπικό σκοπό. Για την ακρίβεια τα χρήματα θα διατεθούν για την οικονμομική ενίσχυση του Γηροκομείου Κομοτηνής.

Άπαντες οι “εμπλεκόμενοι” του Τελικού έχουν απευθύνει κάλεσμα προς όλον τον κόσμο του Νομού Ροδόπης και όχι μόνο, ώστε να παρευρεθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής τόσο για να παρακολουθήσει ένα όμορφο ματς, όσο κυρίως και για να συνδράμει στον Φιλανθρωπικό σκοπό του Τελικού.

Υπενθυμίζουμε πως η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

“Στις 14 Μαΐου 2023 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών της ένωσης μας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ.
Το ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης με απόφαση του και σε συμφωνία με τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, αποφάσισε τα έσοδα του τελικού να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Κομοτηνής.
Καλούμε τους φορείς τους νομούς μας, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, τις φίλες και τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας , να αγκαλιάσουν τον τελικό κυπέλλου δίνοντας το παρόν στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ,να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη τους στον φιλανθρωπικό σκοπό του τελικού.
Τιμή εισιτηρίου: Πέντε (5) €

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δαμιανός Γαβριηλίδης

Ιωάννης Κοτζαμάνης”

Photo Credits: Παρατηρητής της Θράκης

Share it