Search

Α2 Γυναικών Βόλεϊ: Υποβιβάστηκε η Νίκη – Μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΘΡ τη νέα σεζόν ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΘΡ στην Α2 κατηγορία γυναικών του βόλεϊ την σεζόν 2023-24.

Αυτό καθώς μετά τον υποβιβασμό των ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου και Μακεδόνων από την Pre League, η Νίκη Αλεξανδρούπολης υποβιβάζεται στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ.

Το παραπάνω συμβαίνει αφού όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΟΠΕ «σε περίπτωση υποβιβασμού 3 ομάδων από την Pre League οι οποίες ανήκουν στην Β’ Ζώνη (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης), στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών, από την Β’ Ζώνη θα υποβιβαστούν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 9η θέση και κάτω». Συνεπώς και η Νίκη Αλεξανδρούπολης που τερμάτισε 9η αποχαιρετά μετά από πολλά χρόνια την κατηγορία.

Η διοίκηση της Νίκης μάλιστα με σχετικό post στο facebook αποχαιρετάει την κατηγορία και ευχαριστεί όσους εργάστηκαν σκληρά και την φετινή σεζόν:

Μετά την ολοκλήρωση των Play Out της Pre League η ομάδα μας δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α2 κατηγορία ( διότι από τον όμιλο μας πέφτουν στην Β εθνική 5 ομάδες σύμφωνα με την προκήρυξη την ΕΟΠΕ , αυτό εξαρτάται από το πόσες ομάδες θα πέσουν από την Pre League και από ποια γεωγραφική περιφέρεια) , έτσι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιζόμαστε στην Β εθνική με στόχο την επάνοδο μας .

Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα, πολλές και μακρινές μετακινήσεις πολύ δουλειά από την πλευρά των αθλητριών . Το φετινό νεανικό ροστερ της ΝΙΚΗΣ έχει αθλήτριες πολλά υποσχόμενες για το άθλημα, προπονητή ένα δάσκαλο του βόλεϊ τον Θανάση Μουστακίδη ο οποίος μαζί με τις αθλήτριες αφιέρωσαν πολλές ώρες δουλειάς μέσα στο γήπεδο.

Η Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ ευχαριστεί τον κ. Μουστακίδη , όλες τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μάθαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, 42 στον αριθμό, με αδιαπραγμάτευτη την ασφάλεια και την βελτίωση των αθλητριών , τον σεβασμό μας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και την υπόσχεση για επάνοδο στην Α2.

Δύναμη μας δίνουν οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδος οι οποίες συνεχίζουν τις προπονήσεις μαζί με τον Θανάση Μουστακιδη με αμείωτη ένταση και όρεξη . Τα αγωνιστικά τμήματα ανάπτυξης της ομάδος μας στα οποία οι Κορασίδες μας τερμάτισαν στην Δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡ – ΑΝ. ΜΑΚ ενώ οι Παγκορασιδες μας θα αγωνιστούν μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡ – ΑΝ. ΜΑΚ , για την πρωτιά του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τους προπονητές της ανάπτυξης Δήμητσα Ιπποκράτη, Δημοσθένη Τούμπο και την Χατζηνικολάου Μαρία

Για το τέλος θα δανειστούμε κάτι πολύ εύστοχο που είπε ένας μεγάλος αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο : «Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος άλλος»

 

Share it