Search

Σάκης Μουστακίδης: “Σταματάω την προπονητική”

Παρελθόν από τους πάγκους των γηπέδων του βόλεϊ αναμένεται να αποτελέσει ο Σάκης Μουστακίδης.

Ο Σουφλιώτης προπονητής της Νίκης Αλεξανδρούπολης η οποία βάσει της θέσης στην οποία τερμάτισε φέτος στην Α2 κατηγορία βόλεϊ των γυναικών και αν δεν γίνει κάποια αναδιάρθρωση από την ΕΟΠΕ υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική (γυναικείο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΘΡ), μιλώντας στο fosonline.gr, δήλωσε πως θα σταματήσει να ασκεί την προπονητική.

Αναλυτικά σε ερώτηση με τι ασχολείται αυτή την στιγμή είπε: «Ζω στην Αλεξανδρούπολη, είμαι καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ, είμαι προπονητής στη Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Α2 στις γυναίκες, θα σταματήσω φέτος. Κουράστηκα. 50 χρόνια είμαι στο βόλεϊ, φτάνει».

Στην συνέχεια ο άλλοτε προπονητής του Εθνικού, τόνισε ότι δεν δίνεται η δέουσα προσοχή στο βόλεϊ της επαρχίας από την πολιτεία: «Ο κ. Αυγενάκης δίνει τα λεφτά, αλλά δεν προσέχουν την επαρχία. Στις επαρχιακές ομάδες έπρεπε να δίνουν περισσότερα χρήματα, από εκεί έβγαιναν οι μεγάλοι παίκτες, εκεί είναι τα μεγάλα προβλήματα. Ένας σύλλογος στην Αθήνα παίρνει το μετρό με λίγα ευρώ και πάει να παίξει. Ο σύλλογος της επαρχίας ξέρετε τι κόστη έχει για να λειτουργήσει; Παλιά υπήρχαν και μπόνους. Αν θέλουμε να φτιάξουμε το βόλεϊ ξανά -και γενικώς τον ελληνικό αθλητισμό- πρέπει να στηρίξουν την επαρχία. Τα σωματεία εκεί πονάνε».

Share it