Search

Αποχαιρέτησε την σεζόν με χορταστική ισοπαλία κόντρα στον Αγροτικό ο Πανθρακικός!

Με χορταστική ισοπαλία αποχαιρέτησε την σεζόν ο Πανθρακικός που έμεινε στο 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα, δεχόμενος το χειροκρότημα των φίλων του Πανθρακικού για την υπέροχη σεζόν που τους χάρισαν στην επιστροφή του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι “πράσινοι” μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και στο 10′ απείλησαν με σουτ του Μπαϊκαρά που δεν βρήκε στόχο, όμως στο 28′ ο πιεστικός Πανθρακικός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από γύρισμα του Μπαϊκαρά ο Φουρλατάρας με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε με την μοναδική φάση που είχε το ματς να έρχεται στο 44′ όταν η κεφαλιά του Κωσταρέλλη μετά από φάουλ του Χιντζίδη πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ευόσμου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και στο 47′ ισοφάρισαν με βολέ του Τσολάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ζήση με διαγώνιο σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε την ολική ανατροπή βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αγροτικού.

Η απάντηση του Πανθρακικού όμως δεν άργησε να έρθει και στο 58′ ο Φουρλατάρας από σκόρερ έγινε δημιουργός στρώνοντας την μπάλα στον Χρήστο Βάσκο που με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-2. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς η μεγάλη φάση του Πανθρακικού στο 85′ με το δυνατό σουτ του Φουρλατάρα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη να τελειώνει την σεζόν στους 47 βαθμούς κάνοντας δυναμική επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες. Ο περσινός πρωταθλητής Αγροτικός τελείωσε στους 30 βαθμούς και επιστρέφει στα τοπικά μετά από πολλά χρόνια αν και στον Εύοσμο ελπίζουν σε αναδιάρθρωση που μπορεί να τους κρατήσει στην κατηγορία.

Πανθρακικός: (N. Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Τσόλας (69′ Καλογρανάς), Χιντζίδης (89′ Κούσουλας), Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Χακάν (82′ Κωστανταράκης), Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης (69′ Αρετάς), Μπαϊκαρά (45′ Γκουτσίδης)

Share it