Search

Η επίσημη και ξεκάθαρη θέση του Συλλόγου Παλαιμάχων για την επανεκκίνηση του ΑΟΞ & το σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τον Γιώργο Μαραντά!

Την ξεκάθαρη θέση του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ εξέφρασε με δηλώσεις του στο Nova Radio 93.1 και την εκπομπή του Sportsaddict.gr, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μαραντάς.

Ο κ. Μαραντάς που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά από τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ ενώ την σεζόν 2020-2021 ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας έχοντας μια μεγάλη καριέρα ως προπονητής, αρχικά μίλησε για την απουσία του ΑΟΞ και πόσο αυτή έχει επηρεάσει το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και εν συνεχεία τοποθετήθηκε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην Γενική Συνέλευση των Παλαιμάχων που όπως τονίστηκε από τον ίδιο συντάσσονται ξεκάθαρα με την επανεκκίνηση του ΑΟΞ μέσα από τον Ερασιτέχνη και θα σταθούν δίπλα στη νέα Διοίκηση που θα προκύψει στις εκλογές της Παρασκευής.

Επίσης διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάριο αντιπαράθεσης τονίζοντας πως ο Σύλλογος Παλαιμάχων θα σταθεί δίπλα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και άπαντες τίθενται στην διάθεση της νέας Διοίκησης για μια κοινή πορεία ώστε ο ΑΟΞ να επιστρέψει δυναμικά και να γιγαντωθεί ξανά. Ενώ όπως τονίστηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Σύλλογος και όλοι οι Παλαίμαχοι είναι απέναντι σε κάθε κίνηση αμφισβήτησης που μπορεί να σκέφτονται κάποιοι “έξυπνοι” και κάθε κίνηση που μπορεί να φέρει καθυστέρηση με τον κ. Μαραντά να αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν υπάρχει κάποιος τέτοιος θα πρέπει να το βγάλει από το μυαλό του καθώς θα έχει ΟΛΗ την Ξάνθη απέναντι του.

Ακούστε αναλυτικά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και τα όσα σημαντικά ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ, Γιώργος Μαραντάς.

 

Share it