Search

Και τη νέα χρονιά στη Volley League ο Άθλος Ορεστιάδας!

Ο Άθλος Ορεστιάδας είναι εδώ και λίγα λεπτά και με τη… βούλα η 2η ομάδα που πανηγυρίζει άξια την παραμονή της στην Volley League.

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ για τις θέσεις 7-10 του πρωταθλήματος, η νίκη του Πήγασου Πολίχνης με 3-1 σετ επί του ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη εξασφάλισε και «μαθηματικά» με 23 βαθμούς την 8η θέση της ομάδας του Έβρου στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Πέντε βαθμοί περισσότεροι από τους Κρητικούς (18β), κάτι που, βάσει προκήρυξης, σημαίνει ότι η 6η και τελευταία αγωνιστική της σειράς δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ό,τι και να γίνει η διαφορά δεν καλύπτεται από την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη, που έπειτα από 4 χρόνια παρουσίας στη Volleyleague, υποβιβάζεται μαζί με τον Αριστοτέλη Σκύδρας στην Preleague.

Στην επιτυχία αυτή, συγχαρητήρια εκτός από τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας, αξίζει ο κόσμος της πόλης και ολόκληρου του Έβρου!

Σε σχετικό post της ομάδας αναφέρεται:

«Όλοι εσείς που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στηρίξατε με συγκινητικό τρόπο την προσπάθειά μας για διάκριση στην Volley League.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και δίνουμε την υπόσχεση ότι η 2η χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ θα βρει την ομάδα μας ακόμη πιο ψηλά, όπως αξίζει στην ιστορία του Άθλου μας!!!»

Share it