Search

Προηγήθηκε αλλά γνώρισε την ήττα από το Νέστο η Αλεξανδρούπολη

Με 4-1 από το Νέστο Χρυσούπολης ηττήθηκε η Αλεξανδρούπολη FC στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της στην Γ’ Εθνική.

Σε ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο για τους υποβιβασμένους Εβρίτες, απέναντι σε ένα Νέστο που «καιγόταν» για τη νίκη που θα τους έδινε κατά έναν μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο.

Στο 11′ ο Μενίκου σούταρε με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 16′ νέα προσπάθεια από την ομάδα της Χρυσούπολης με κεφαλιά του Αδαμάκη, απέκρουσε ο Μπόγλου. Στο 19′ ο Σέα με άδεια εστία θα στείλει την μπάλα άουτ χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 27′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, μετά από συρτή σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Ράλλης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων. Η χαρά των Θρακιωτών για το γκολ δεν θα κρατήσει πολύ καθώς ο Οκάν Σουλεϊμάν με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 30′, θα ισοφαρίσει σε 1-1 και θα το αφιερώσει στην κοπέλα του στην εξέδρα δίνοντας της και ένα φιλί! Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στην ισοφάριση, με τον Μπόγλου όμως να αποκρούει την δυνατή κεφαλιά του Ράνου. Ένα λεπτό μετά, η άμυνα της Αλεξανδρούπολης θα διώξει τον κίνδυνο σε μία επικίνδυνη για αυτή φάση. Στο 37′ το δεύτερο γκολ θα έρθει τελικά για το Νέστο με τον Σέα να το πετυχαίνει. Στο 44′ σουτ του Σουλεϊμάν μπλόκρε ο Μπόγλου.

Το β’ μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 80′ ο Σουλεϊμάν θα τα κάνει όλα σωστά μέσα στην περιοχή, περνώντας και τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει άουτ. Τα δύο τελευταία τέρματα ανήκουν στον Φιλόξενο Τουρσίδη που πέρασε ως αλλαγή στο ματς κάνοντας το 1-3 στο 87′ και το 1-4 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Σιουμπάρας – Βοηθοί: Παστιάδης, Παυλίδης (ΕΠΣ Δράμας)

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Μπόγλου, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Πατσιώρας Α., Παπαγεωργίου, Μουρατίδης, Ράλλης, Τσιτσεκίδης, Γκαδατζής, Τοπάλι, Κυριζάκης.

Έπαιξαν και οι: Παπάζογλου, Πατσιώρας Κ., Μαλτέζος, Σωτηράκης

Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Κεχαγιάς): Τουρσίδης Ν., Αδαμίδης, Ζαχαράκης, Lumu, Γκατσολάρι, Shea, Μενίκου, Μούτσα, Πολίμος, Ράνος, Σουλεϊμάν.

Έπαιξαν και οι: Τουρσίδης Φ., Τσάκωνας, Δημητριάδης.

Share it