Search

Εξαιρετική παρουσία και τέσσερα μετάλλια για το Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων!

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης κάτω των 17 (U17), που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου οι αθλητές του τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, μεταξύ των οποίων και 2 χρυσά.

Η πόλη της Πελοποννήσου που διοργάνωσε για πρώτη φορά εγχώρια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και απέσπασε τις θετικότερες των εντυπώσεων. Οι αθλητές κάτω των 17 ετών προσέφεραν θέαμα, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να ανεβούν στο βάθρο, να κερδίσουν μία θέση στην εθνική ομάδα και να δείξουν ότι το άθλημα έχει μπροστά του πολύ μέλλον.

Στους αγώνες  όπως σημειώνει το paratiritis-news.gr συμμετείχαν 5 αθλητές του Συλλόγου. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Βαρντανιάν  στα 110 κιλά και ο Σπύρος Ιωαννίδης στα 41 κιλά, ενώ δεύτεροι ήταν ο Θεόδωρος Τρίτσκας στα 48 κιλά και η Αγάπη Αμπελίδου στα 61 κιλά. Δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στα μετάλλια ο Απόστολος Τρίτσκας στα 65 κιλά, λόγω ατυχίας στους αγώνες του, ενώ, όπως τόνισε και ο προπονητής του Τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης, η έλλειψη παρουσίας των αθλητών το τελευταίο διάστημα φάνηκε ιδιαίτερα σε αυτή τη διοργάνωση, με τους αθλητές να έχουν σε πολλές περιπτώσεις άγχος και να μην αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Άλλωστε ακόμα βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής σε φόρμα μετά τον κορωνοϊό, με τον προπονητή τους να ελπίζει πως θα έχουν καλύτερη απόδοση και επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί στις 22-23 Απριλίου στο Μουζάκι Νομού Καρδίτσας, όπου θα συμμετάσχουν 5 αθλητές, η Αγάπη Αμπελίδου, η Νικολέτα Μπάρμπα, ο Πέτρος Ουζουνάκης, ο Απόστολος Τρίτσκας και ο Γιώργος Βαρντανιάν.

Η μεγαλύτερη προετοιμασία πάντως γίνεται ενόψει των Βαλκανικών Αγώνων U15 και U17 που θα πραγματοποιηθούν τις Σέρρες στις 6-7 Μαΐου, όπου το Τμήμα θα συμμετάσχει με 5 αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους αγώνες.

Share it