Search

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την Τετάρτη(19/4) η δράση συνεχίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με παιχνίδια για την 28η στροφή, σε μια αγωνιστική με πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Στο ξανθιώτικο ντέρμπι μεταξύ του Ορφέα και του Άρη Αβάτου ορίστηκε ο Φώτης Τζίκας με βοηθούς του Αλμπάντη και Τυριακίδη όλοι τους από την ΕΠΣ Μακεδονίας σε ένα παιχνίδι “τελικός” ειδικότερα για τον Άρη. Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Θερμαϊκό σε ένα πολύ σημαντικό ματς μια και η ομάδα της Θέρμης είναι ακριβώς στη ζώνη ενώ η ομάδα της Κομοτηνής θέλει ακόμα μια καλή εμφάνιση στο “κάστρο” της σε ένα ματς που θα έχουμε Εβρίτικη τριπλέτα με τον Τάσο Φιλιππίδη να ορίζεται να το διευθύνει με βοηθούς τους Βαγγέλη Κατσαντούρα και Λευτέρη Νασιούλη

Θρακιώτικους ορισμούς έχουμε και στα έτερα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την μάχη της παραμονής με τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη με βοηθούς τους Ομέρ Εμίν Κεχαγιά και Σάββα Ασικίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης να ορίζονται στο ματς του Βύρωνα με την Δόξα Δράμας στην Καβάλα. Ενώ ο Θανάσης Λαπάτας με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Πασχάλη Γρηγορούδη της ΕΠΣ Θράκης.

Από την Μακεδονία θα είναι η τριπλέτα στο ματς του Πανδραμαϊκού με την Καβάλα σε αγώνα που αμφότερες θέλουν νίκη για διαφορετικό λόγο, ενώ στο ματς του πρωτοπόρου Καμπανιακού στο Ορφάνι θα έχουμε τριπλέτα από τις Σέρρες. Στο μοναδικό ματς χωρίς μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο αυτό της Μηχανιώνας με το Παραλιμνι θα έχουμε διαιτητές από Λάρισα και Πιερία.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 19/4, Ώρα 16:00 LIVE SA

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου   (Τζίκας, Αλμπάντης, Τυριακίδης-ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Θερμαϊκός Θέρμης (Φιλιπίδης, Κατσαντούρας, Νασιούλης-ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Αγροτικός Αστέρας  (Λαπάτας, Γκιόσης, Γρηγορούδης-ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Βερούλειο: Βύρων Καβάλας – Δόξα Δράμας  (Τσοπουλίδης, Εμίν Κεχαγιά, Ασικίδης-ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – ΑΟ Καβάλα   (Παπαδόπουλος Γ., Κουντουράς, Τσακιρόπουλος-ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Μηχανιώνας: Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Απόλλων Παραλιμνίου   (Νίτσας-ΕΠΣ Λάρισας, Τραούδας, Κουτσικανίδης-ΕΠΣ Πιερίας)

Γήπεδο Ορφανίου: Μ. Αλ. Ορφανίου – Καμπανιακός  (Χάψας, Ζαχαριάς, Παπαδόπουλος Χρ.-ΕΠΣ Σερρών)

Ρεπό: Αλεξανδρούπολη FC

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it