Search

To photostory από το επιτυχημένο “1ο Vistonida CUP” προς τιμήν του Τζούλη Μαμαλίγκατζη!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία οργανωτικά και αγωνιστικά πραγματοποιήθηκε το διήμερο τουρνουά προς τιμήν του αδικοχαμένου Νεραντζή (Τζούλη) Μαμαλίγκατζη, που μάλιστα συμβολικά διεξήχθη ανήμερα των γενεθλίων του, με συμμετοχή Ακαδημιών, Ανδρικών ομάδων αλλά και ομάδων Παλαιμάχων στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας στη Φελώνη.

Ο Τζούλης Μαμαλίγκατζης που αποτέλεσε για πολλά χρόνια ακρογωνιαίο λίθο της Ακαδημίας της Βιστωνίδας θα τιμηθεί από τον σύλλογο που προσέφερε τόσα πολλά, με τους ιθύνοντες του ΑΟΒ να διοργανώνουν το “1ο VISTONIDA CUP εις μνήμη του Νεραντζή “Τζουλη” Μαμαλίγκατζη” που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια όλων.

Μετά το πέρας των αγώνων στις απονομές που ακολούθησαν το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης που τίμησε με την παρουσία του την διοργάνωση και απένειμε το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα της Ανδρικής κατηγορίας που ήταν η Βιστωνίδα.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης μαζί με τους Αντιδημάρχους Αβδήρων Φίλιππο Μαλουσάρη και Νίκο Μαυρίδη, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ξάνθης οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Γουναρίδης και Μανώλης Φανουράκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας όπως φυσικά και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ αλλά και της Βιστωνίδας, Γιώργος Πανίδης.

Μάλιστα ο κ. Πανίδης στο σύντομο χαιρετισμό του δεν έκρυψε την συγκίνηση του καθώς από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του ΑΟΒ και των Ακαδημιών συνεργάστηκε με τον εκλιπών.

Ακολούθησαν οι απονομές σε όλες τις ομάδες που μετείχαν κατά την σειρά κατάταξης στις ηλικιακές κατηγορίες όπως και των Παλαίμαχων Ασπίδας Ξάνθης και Δήμου Βιστωνίδας. Ενώ ξεχωριστές στιγμές στην εκδήλωση αποτέλεσαν οι απονομές των ΑΟ Βιστωνίδας, Ασπίδα Ξάνθης, Ατρόμητου Χρύσας, Παλαίμαχων Ασπίδας, Άτλα Σελίνου, Παλαίμαχων Βιστωνίδας, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ξάνθης και οι προπονητές του ΑΟ Βιστωνίδας στο Χρήστο και την Μαρία Μαμαλίγκατζη

Η σειρά κατάταξης ήταν: Κ12 1η Ασπίδα Ξάνθης, 2η ΑΠΟΞ, 3η Βιστωνίδα, 4η Αναγέννηση Θαλασσιάς. Κ14 1η Ασπίδα Ξάνθης, 2η Βιστωνίδα, 3η ΑΠΟΞ, 4η Αναγέννηση Θαλασσιάς. Ανδρικό 1η Βιστωνίδα, 2η Ασπίδα Ξάνθης, 3η Ατρόμητος Χρύσας, 4η Άτλας Σελίνου

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it