Search

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη Μεγάλη Τετάρτη η δράση συνεχίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με παιχνίδια για την 27η στροφή, σε μια αγωνιστική με πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη της Άρη Αβάτου με τον Βύρωνα Καβάλας αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Αναστασόπουλος(φωτο) από την Χαλκιδική, ενώ το ματς του Πανθρακικού στο Παραλίμνιο Σερρών ορίστηκε η Αναστασία Μυλοπούλου απο την Καβάλα. Δύσκολη έξοδος στην Καβάλα με ΑΟΚ έχει ο Ορφέας Ξάνθης σε αναμέτρηση που ορίστηκε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Διονίδη και Παπαδόπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το ματς της Αλεξανδρούπολης στην Δράμα με Δόξα θα διευθύνει ο Ασβεστόπουλος απο το Κιλκίς

Πολύ σημαντικό ματς θα γίνει επίσης στη Χαλάστρα με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό να αντιμετωπίζει το Νέστο Χρυσούπολης ενώ στη Μηχανιώνα ο Ποσειδώνας υποδέχεται τον Πανδραμαϊκό. Τέλος στη Θέρμη ο Θερμαϊκός υποδέχεται τον υποβιβασμένο Μέγα.

Αναλυτικά:

Μ. Τετάρτη 12/4, Ώρα 16:00 LIVE SA

Γήπεδο Φελώνης: Άρης Αβάτου – Βύρων Καβάλας  (Αναστασόπουλος-ΕΠΣ Χαλκιδικής, Κούρας, Τσιρωνάς-ΕΠΣ Χαλκιδικής, 4ος Χρυσέλης-ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Πανθρακικός  (Μυλοπούλου-ΕΠΣ Καβάλας, Δεδονάκης-ΕΠΣ Καβάλας, Καρακελές-ΕΠΣ Πειραιά)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης  (Παναγιωτίδης-ΕΠΣ Θράκης, Διονίδης, Παπαδόπουλος-ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Δόξας: Δόξα Δράμας – Αλεξανδρούπολη FC  (Ασβεστόπουλος-ΕΠΣ Κιλκίς, Μαυρογιώργης, Τσικλητάρη-ΕΠΣ Πιερίας)

Γήπεδο Χαλάστρας: Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης  (Κεφαλάς-ΕΠΣ Σερρών, Χολάνη, Βακουφτσής-ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Θέρμης: Θερμαϊκός Θέρμης – Μ. Αλ. Ορφανίου  (Λαμπρίδης-ΕΠΣ Πέλλας, Σιώνη-ΕΠΣ Πέλλας, Αρέστης-ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Γήπεδο Μηχανιώνας: Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Πανδραμαϊκός  (Ντελέζος-ΕΠΣ Λάρισας, Καλορογιάννης, Παπαγεωργίου-ΕΠΣ Λάρισας)

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Share it