Search

Photos: Βήμα τίτλου για τον Άβαντα με νίκη στο ντέρμπι με την Χηλή!

Ο Ατρόμητος Άβαντα ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του Νότιου ομίλου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με την ΑΕ Νέας Χηλής επικρατώντας 4-0 στο γήπεδο της Χηλής.

Με αυτή τη νίκη ο Άβαντας έπιασε την Χηλή στην κορυφή, υπερτερεί στην ισοβαθμία και με 3 αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 18′ με τον Παπιτζόγλου της Χηλής να πιάνει ένα αδύναμο σουτ και τον Στέφου να μπλοκάρει. Στο 27′ ο Γραικίδης θα πάρει την κεφαλιά για τον Άβαντα, η άμυνα θα διώξει πάνω στην γραμμή, αλλά ο Μπρίμπος με νέα κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μόλις 3 λεπτά μετά με αυτογκόλ του Καραγκιοζίδη ο Άβαντας θα πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Στο 34′ ο Ατρόμητος θα σκοράρει ξανά αλλά το γκολ θα ακυρωθεί. Στο 42′ σουτ του Γραικίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψαθάς.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και ειδικότερα στο 51′ ο Μανωλίδης θα απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ξανά σε κόρνερ ο Ψαθάς. Τρία λεπτά μετά ο Γραικίδης με πλασέ θα νικήσει τον τερματοφύλακα της Χηλής που βρήκε αλλά δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα για το 0-3. Στο 81′ ο Καραγκιοζίδης θα απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ. Στο 85′ δυνατό σουτ του Γυλού άουτ από πλευράς Άβαντα. Στο 88′ ο Παραλίκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, θα περάσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων θα πλασάρει εύστοχα και θα διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Μπαλάκας, Κώνογλου, Σιδηρόπουλος.

Συνθέσεις: 

ΑΕ Ν. Χηλής: Ψαθάς, Κέσοβ (67′ Πεχλιβανίδης), Καραγκιοζίδης, Δακίδης, Σωτηρίου, Ανδρεόπουλος, Παπιτζόγλου, Ράπτης (76′ Κόκκολης), Πεζικίδης (67′ Σαλαμανάκης), Σιμόπουλος (86′ Πολυχρονίδης), Σιδεράς (86′ Χατζησταυρακούδης).

Ατρόμητος Άβαντα (Νέδος): Στέφου, Γυλός, Θεοδωρίδης (79′ Ατματζίδης), Σουγιολτζής (67′ Καρασάνης Χ.), Μπρίμπος, Χατζηευαγγέλου, Γραικίδης, Φραγγουλίδης, Λαζαρίδης, Μανωλίδης (79′ Παραλίκης), Καρασάνης Θ.

Δείτε στιγμές από το ματς:

Share it