Search

Και τώρα οι δυο τους! Η κούρσα τίτλου μέχρι το φινάλε των δύο διεκδικητών στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Φουντώνει για τα καλά η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία μετά και την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, ειδικότερα μετά την ήττα του Πετεινού στη Γενισέα και τη νίκη του Απόλλωνα στον Ζυγό που φέρνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, με τον Πετεινό βέβαια να έχει και ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Πετεινού συνεχίζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα καθώς πέρα από την ισοβαθμία των ομάδων υπερτερεί και στην ισοβαθμία έχοντας νικήσει και τις δύο μεταξύ τους μονομαχίες όμως η εικόνα των δύο τελευταίων αγωνιστικών φυσιολογικά δίνει στον Απόλλωνα την ελπίδα πως μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη καλείται να βγάλει αντίδραση πρωταθλητή για να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλητή, έχοντας αρχικά το ματς της Μεγάλης Τετάρτης με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στην έδρα της σε εξ’ αναβολής αγώνα.

Και ακολούθως έχοντας δύσκολη έξοδο στην Φελώνη με την Βιστωνίδα και υποδεχόμενος τον Φίλιππο Δροσερού στον Πετεινό, θέλοντας φυσικά να φτάσει στα απαιτούμενα αποτελέσματα ώστε να μην χρειαστεί τρίποντο την τελευταία αγωνιστική που έχει να παίξει στο Κουτσό με τον Παύλο Μελά.

Μεγάλο πάθος και αυταπάρνηση έχει βγάλει ο Απόλλωνας Ξάνθης που θέλει να ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του με την απόλυτη έκπληξη, για να το πετύχει αυτό φυσικά θέλει νίκες και στα τρία εναπομείναντα δικά του ματς και απώλειες του Πετεινού. Πρώτος “τελικός” για τον Απόλλωνα στις 23 Απριλίου οπού θα υποδεχθεί στην Εκτενεπόλ την Ελπίδα Γενισέας.

Ακολούθως έχει την έξοδο στην Φελώνη την Τετάρτη 26 Απριλίου ενώ την τελευταία αγωνιστική έχει νέα δύσκολη έξοδο στο Δροσερό με τον Φίλιππο στις 30 Απριλίου.

Αναλυτικά:

Άρης Πετεινού  50: Αναγέννηση Θαλασσιάς (εντός, 12/4), ΑΟ Βιστωνίδας (εκτός, 22/4), Φίλιππος Δροσερού (εντός, 26/4), Π. Μελάς Κουτσού (εκτός, 30/4)

Απόλλων Ξάνθης  50: Ελπίς Γενισέας (εντός, 23/4), ΑΟ Βιστωνίδας (εκτός, 26/4), Φίλιππος Δροσερού (εκτός, 30/4)

Share it