Search

Το Photostory από τη νίκη – πρόκριση της Βιστωνίδας επί του Απόλλωνα για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης θα βρεθεί για ακόμα μια χρονιά η ομάδα της Βιστωνίδας που προκρίθηκε πετυχαίνοντας νίκη στην Εκτενεπόλ επί του Απόλλλωνα Ξάνθης.

Στο παιχνίδι που έγινε υπό βροχή με επηρεασμένο τον αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις δύο ομάδες που πάντως έπαιξαν αρκετά ανοιχτά με διάθεση να παίξουν όσο  το δυνατό καλύτερο ποδόσφαιρο, έχοντας αμφότερες αρκετές διαφοροποιήσεις στις ενδεκάδες τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Βιστωνίδα που στο 13′ κατάφερε μετά από ωραίο τελείωμα του Τσαπατώλη να πάρει το προβάδισμα,.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Σε ένα πρώτο μέρος που αμφότερες προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν στο βροχερό τερέν απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ και στημένες μπάλες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 0-1.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά και στο 57′ άγγιξε την ισοφάριση με το σουτ του Βαχέ Μαρκοσιάν να αποκρούει εντυπωσιακά ο Μανιάς κρατώντας το μηδέν.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων η ομάδα της Βιστωνίδας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν μετά απο εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Τσεπνόγλου με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Φιλτανίδη κάνοντας το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Απόλλωνα ήταν να μειώσει στο 84′ όταν μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ του Σελβίδη ο Μανιάς απέκρουσε δύσκολα και ο Χρήστος Μαρκοσιάν που ήταν κοντά πήρε το ριμπάουντ και από κοντά μείωσε σε 1-2.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι πέρα από τις αριθμητικές ισορροπίες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Παπαηλιάκη, με την Βιστωνίδα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου οπού το απόγευμα θα μάθει τον αντίπαλο του.

Στον Απόλλωνα που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες ήταν ξεκάθαρο πως το μυαλό ήταν στο πρωτάθλημα και το πολύ σημαντικό Κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή στο Ζυγό. Την ίδια μέρα και ώρα η φορμαρισμένη Βιστωνίδα θα παίξει στο Αμοιρίδειο με τον ΑΠΟΞ

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Δημήτρης Δανδανόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Γιώργο Κουτσογιάννη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Ανηπαρόπουλος, Καφφετζής, Ιωαννίδης (26′ λ.τρ. Μπαζοίδης), Σελβίδης Γ., Καλλίδης (77′ Ντζομιάδης), Μαλαδένης Μ., Κυριαζίδης, Μαρκοσιάν Β., Μακροσιάν Χ., Βουτσάς

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Μανιάς, Τολμίδης, Αγγελίδης, Σαμαράς, Καρφόπουλος (54′  Τσεπνόγλου), Κεσκινίδης, Μετεντζίδης, Ρόμπης, Παπάζογλου, Κιολείδης(73′ Πιτσόλης), Τσαπατώλης(69′ Παπαηλιάκης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it