Search

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Σάββατο η δράση συνεχίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με παιχνίδια για την 26η στροφή, σε μια αγωνιστική με πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Μεγάλο Θρακιώτικο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη της Αλεξανδρούπολης με τον Άρη Αβάτου με τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” για νίκη σε αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Δημήτρης Γκαϊτατζής από την Δράμα με βοηθούς από Σέρρες. Πολύ σημαντικό ματς δίνει και η έτερη ξανθιώτικη ομάδα με τον Ορφέα να παίζει τα ρέστα του υποδεχόμενος τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας σε αναμέτρηση που θα έχουμε διαιτητές απο Δράμα και Σέρρες. Ενώ ο άνετος Πανθρακικός θα παίξει στο Ορφάνιο κόντρα στον υποβιβασμένο Μέγα, σε αναμέτρηση που θα διευθύνει ο ξανθιώτης Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς από Ξάνθη και Έβρο.

Θρακιώτικη παρουσία θα έχουμε στο πολύ κομβικό ματς του Νέστου με τον Θερμαϊκό Θέρμης που θα διευθύνει ο Κωστούλας με βοηθούς από ΕΠΣ Έβρου & Θράκης, ενώ τριπλέτα από την ΕΠΣ Θράκης θα έχουμε στο επίσης σημαντικό ματς του Πανδραμαϊκό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Αναλυτικά:

Σάββατο 8/4, Ώρα 16:00 LIVE SA

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Αλεξανδρούπολη FC – Άρης Αβάτου  (Γκαϊτατζής Δ.-ΕΠΣ Δράμας, Μυσιρλής, Παυλίδης-ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας  (Χορόζογλου, Παστιάδης-ΕΠΣ Δράμας, Παπαδόπυλος-ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Ορφανίου: Μ. Αλ. Ορφανίου – Πανθρακικός  (Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά-ΕΠΣ Ξάνθης, Κωτσόπουλος-ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Θερμαϊκός Θέρμης  (Κωστούλας-ΕΠΣ Άρτας, Κατσαντούρας-ΕΠΣ Έβρου, Γκιόσης-ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου  (Λάπατας, Καρακασίδης, Γρηγορούδης-ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Βερούλειο: Βύρωνας Καβάλας – ΑΟ Καβάλας  (Γκαϊτατζής Ι.-ΕΠΣ Αθηνών, Βακουφτσής, Ζαχαριά-ΕΠΣ Σερρών, 4ος Χάψας-ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Ευόσμου: Αγροτικός Αστέρας – Δόξα Δράμας  (Ρηγόπουλος, Μητρόπουλος, Καλλινιώτης-ΕΠΣ Ημαθίας)

Ρεπό: Καμπανιακός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it