Search

Photos: Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής Γυναικών Αναγέννηση – Ποντιακός

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ποντιακός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Στο γήπεδο του ΚΤΕΟ στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ποντιακός είχε περισσότερες τελικές και πιο κλασικές ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η Αναγέννηση έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 5′ σουτ από πλευράς του Ποντιακού, μπλόκαρε η Σιβούδη. Στο 16′ σουτ της Θεοδωρακίδη από πλευράς γηπεδούχων, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 29′ σόλο της Τριανταφυλλιάς Ηλία με το πλασέ να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 32′ σουτ εκτός περιοχής από τον Ποντιακό δεν θα ανησυχήσει η Σιβούδη που μπλόκαρε. Στο 34′ νέα προσπάθεια για την ομάδα της Παλαγίας από την Καράμπαγλη, μάζεψε και πάλι την μπάλα η τερματοφύλακας της Αναγέννησης. Στο 44′ ο προπονητής της Αναγέννησης Νίκος Μητριτζίκος θα υποχρεωθεί σε αναγκαστική αλλαγή καθώς η Τσικάρια δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση της πήρε η Μαχαιρίδου.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με γκολ αφού η Ηλία με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε την Σιβούδη για το 0-1 του Ποντιακού. Μετά από ένα διάστημα χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες από το γκολ του Ποντιακού και μετά, η Τσακμάκη στο 75′ μετά από πίεση στην τερματοφύλακα έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 1-1. Στο 79′ μετά από ωραία ασίστ της Γρηγοριάδη, η Ηλία θα σουτάρει στο δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ξανά βάλει μπροστά την ομάδα της. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα η Γρηγοριάδη θα χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ της θα φύγει λίγα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι της Σιβούδη. Στο 90+5 η Τσακμάκη της Αναγέννησης θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από αψιμαχία με την Χριστοφορίδη η οποία επίσης δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές ήταν οι Καλογεράκης, Σιδηρόπουλος και Μπαζούκης της ΕΠΣ Έβρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης (Νίκος Μητριτζίκος): Σιβούδη, Καραβαγγελούδη, Ασμίδου, Τσερέα, Καρακατσάνη, Αναγνωστούλη, Θεοδωρακίδη, Ζηκίδη, Τσακμάκη, Κωνσταντάκη, Τσικάρια.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαχαιρίδου, Τσαουσίδη, Αλμπάνη.

ΑΟ Ποντιακός (Νίκος Παπαδημητρίου – Αλέκος Παπαδόπουλος): Παρασκευοπούλου, Γκαρνέτα, Αντωνακούδη, Χριστοφορίδη, Μπαξεβάνογλου, Χαντζή, Ηλία Ε., Ματρογιαννίδου, Ηλία Τ., Ντέρου, Καράμπαγλη.

Αγωνίστηκαν και οι: Γρηγοριάδη.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it