Search

Ο Άρης Αβάτου τις ευκαιρίες ο εύστοχος Αγροτικός Αστέρας το τρίποντο ελπίδας!(+pics)

Εντός έδρας ήττα-μαχαιριά υπέστη ο Άρης Αβάτου από τον Αγροτικό Αστέρα με τους “κιτρινόμαυρους” να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν αποφαστιστικό βήμα για την παραμονή τους, ενώ με αυτό το αποτέλεσμα οι “σταχυοφόροι” έστω και λιγοστές διατήρησαν τις ελπίδες τους.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά ήταν αρκετά δυνατό με τον Άρη να είναι καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα να έχει ανούσια κατοχή, κάποιες καλές στιγμές με σημαντικότερη το δοκάρι του Τσάπαρη όμως ο Αγροτικός είχε την ουσία καθώς κατάφερε στη μια εκ των δύο στιγμών του σε όλο το ματς να φτάσει στη νίκη.

Το πρώτο ημίωρο ήταν αρκετά δυνατό με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά προσεκτικές, στο 32′ σημειώθηκε η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς όμως η προβολή του Αναγνωστόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη δική τους στιγμή με την προσπάθεια του Τσολάκη να διώχνει σε κόρνερ ο Θεοδοσιάδης, από την εκτέλεση όμως του κόρνερ σημειώθηκε και το “χρυσό” γκολ του Γαβαλίδη με κεφαλιά.

Η ομάδα του Άρη προσπάθησε να απαντήσει πριν την ανάπαυλα όμως μετά το γύρισμα του Ψεμματά ο Γκαρνέτας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία του Αγροτικού με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Άρης Αβάτου ήταν απόλυτα κυρίαρχος όμως δυσκολευόταν αρκετά να βρει τον τρόπο να απειλήσει τον Καζέλη. Στο 51′ ο Μουξιός και στο 62′ ο Τσάπαρης προσπάθησαν με σουτ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 79′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με τον Αιχμαλωτίδη να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μόλις 13′ λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Μάλιστα στην πρώτη φάση μετά την αποβολή ο Άρης Αβάτου παραλίγο να το εκμεταλλευτεί αλλά η έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ευθύμη Τσάπαρη απο μακρινή απόσταση αιφνιδίασε τους πάντες αλλά για κακή τύχη των γηπεδούχων η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αστέρα.

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε και αυτή στην ομάδα του Αβάτου όταν στο 87′ μετά από γύρισμα του Λεωντσάκου ο Αλή Ερτουρούλ έκανε την προβολή αλλά δεν βρήκε στόχο με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα βρίσκοντας τους φιλοξενούμενους να το πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους φιλάθλους τους που δεν σταμάτησαν λεπτό να τους εμψυχώνουν

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς με βοηθούς τους Μαυρίδη και Κονισπολιάτης της ίδας Ένωσης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Παπαχρήστου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Αναστασιάδης(46′ Αλή Ερτουρούλ), Τσάπαρης, Ψεμματάς(46′ Θεοδορόπουλος, 73′ Αλαγκιοζίδης), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας(46′ Μουξιός)

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(Γκ. Λαπιασβίλι): Καζέλης, Κοτανίδης, Φετεινίδης, Καγκελίδης, Θεοδωρίδης, Τσολάκης, Πιεσύκοφ(36′ Αρμενάκης, 81′ Πέριτς), Γαβαλίδης, Κωτσούλας(36′ Παρασίδης), Φασουλάκος, Βασίλας(66′ Αιχμαλωτίδης)

Share it