Μητσοτάκης από Έβρο: «Λαμπρό παράδειγμα του κράτους που θέλουμε την κατασκευή του φράχτη»

«Εθνική εξαίρεση» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει ευθέως εάν θέλει να συνεχιστεί η κατασκευή του φράχτη ή θέλει να τον κατεδαφίσει.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας  στην τελετή υπογραφής της σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία στον φράχτη στον Πόρο των Φερών στον Έβρο, για την κατασκευή ενός ακόμη τμήματος του φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου μέχρι την Κορνοφωλιά Σουφλίου, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτό το έργο να μην το πληρώσει η ΕΕ αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε μάλιστα ότι με την πολιτική που ακολούθησε η ΝΔ για την προστασία των συνόρων έχει αποτραπεί η είσοδος 240.000 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο ενώ ανέφερε ότι οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί και στο Αιγαίο λόγω των προσπάθειών που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων. «Μιλάμε για τα σύνορα τα οποία κάποιοι δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν» σημείωσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

 

Share it