Search

Video: Με γκολάρα του MVP Βασίλη Πιστικού η νίκη εξάδας των Νεών του ΟΦΗ!

Με πρωταγωνιστή τον ξανθιώτη επιθετικό, Βασίλη Πιστικό, η K19 του ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με σκορ 2-1 της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Νίκη που ανεβάζει τους Κρητικούς στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας έχοντας πλέον 35 βαθμούς και ενώ απομένουν ακόμα 5 ματς, ο ΟΦΗ έχει ένα ματς λιγότερο, για το φινάλε της σεζόν.

Ο Πιστικός για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικός δημιουργώντας το πρώτο τέρμα της ομάδας του και με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ηρακλείου. Στο 8′ ο ξανθιώτης επιθετικός με εκτέλεση φάουλ βρήκε σε θέση βολής τον Χότζα που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 29′ η ισοφάριση των Ηπειρωτών με τέρμα του Κύρκου.

http://

Στο 79′ όμως ο Βασίλης Πιστικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ(το βλέπετε στο βίντεο πάνω) νίκησε τον κίπερ του ΠΑΣ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Σαλούστρος, Σημαντηράκης, Ρολάκης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης (59′ Μάρα), Πιστικός, Fallatah (46′ Γανόπουλος), Φαϊτάκης (80′ Μακράκης), Φανουράκης.

Share it