Search

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Αλεξανδρούπολη μετά την ήττα από την Μηχανιώνα

Την ήττα με 1-0 από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας γνώρισε στο Φώτης Κοσμάς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής η Αλεξανδρούπολη FC. Με αυτή την ήττα η εβρίτικη ομάδα υποβιβάστηκε και μαθηματικά από τον 1ο όμιλο.

Το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη διεξήχθη με ισχυρούς ανέμους που δυσκόλεψαν τις δύο ομάδες.

Στο 1ο ημίχρονο η θρακιώτικη ομάδα είχε κόντρα τον αέρα και δεν μπορούσε να βγει εύκολα μπροστά. Κατάφερε ωστόσο δύο φορές να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων από τα πλάγια μια στο 15′ και μια στο 25′ πραγματοποιώντας Τσιτσεκιδης – Τζατζανας αντίστοιχα σέντρες από δεξιά – αριστερά, και προλαβαίνοντας και τις 2 φορές την τελευταία στιγμή μπροστά από την εστία να διώξουν οι αμυντικοί της Μηχανιώνας σε κορνερ πριν σκοράρουν οι Γκαϊδατζής & Παπάζογλου.

Στο 2ο ημίχρονο οι Εβρίτες είχαν τον αέρα υπέρ τους αλλά δεχτήκανε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 60′ ο Γκαϊδατζής «έσπασε» την μπάλα στα πλάγια, έφτασε μέσα στην περιοχή και το γύρισμα του ήταν πάνω σε αντίπαλο παίκτη και ενώ ο Πατσιώρας περίμενε στο ύψος του πέναλτι για να σκοράρει μόνος του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 65′ περίπου όταν σε κάθετη πάσα του Γκαϊδατζή από τον άξονα, με τον Παπάζογλου να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα μόνος του και αντί να σουτάρει για γκολ να πασάρει ξανά στον Γκαϊδατζή δυνατά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν ο Ξιφιλίνος στο 70′. Στο τελευταίο τέταρτο η Αλεξανδρούπολη έπαιξε με ένα αμυντικό χαφ πιέζοντας για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Για την Αλεξανδρούπολη στο σημερινό μας ξεχώρισε ο Τσιτσεκίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τον Διονίδης και τον Παπαδόπουλος Κ.-της ΕΠΣ Θράκης.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Τσιτσεκίδης, Τζατζανάς (70′ Μαλτέζος), Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης (82′ λ.τρ. Τοπάλι), Πατσιώρας Α. (60′ Σωτηράκης), Παπάζογλου (60′ Ράλλης), Ντέμπροβα (70′ Μουρατίδης), Γκαϊδατζής, Πατσιάρας Κ., Κυριζάκης.

Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας: Καζουλίδης, Παστράς, Δεληζάνος, Λαγόντζος, Τεμερτζόγλου, Αλτιντζής, Ξανθόπουλος, Καλαμπάκας, Πάγκος, Μυλόπουλος, Κωστίκος.

Share it