Search

Διακρίσεις για μαθητές – αθλητές του Έβρου στο Πανελλήνιο Tae Kwon Do Λυκείων στην Αλεξανδρούπολη!

Στην Αλεξανδρούπολη διεξήχθη με επιτυχία από τον Δήμο και την ΕΛΟΤ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Λυκείων το διήμερο 28-29 Μαρτίου, με την συμμετοχή περισσότερων από 1.200 αθλητές από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη.

Αυτό το Πανελλήνιο ήταν το πρώτο μετά το 2003 (τότε Ανδρών – Γυναικών) που έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Μαθητές και μαθήτριες – αθλητές και αθλήτριες από τον Έβρο που έλαβαν μέρος, έφτασαν σε σημαντικές διακρίσεις, συγκεντρώνοντας παράλληλα μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Πιο αναλυτικά, η Σοφία Κατσαντούρα του ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας το Μουσικό Σχολείο της πόλης, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από 5 εκπληκτικούς αγώνες που έδωσε. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η νεαρή αθλήτρια εξασφάλισε αγωνιζόμενη την Κωνσταντινούπολη, την συμμετοχής της με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (U21) του Νοεμβρίου στην Βοσνία. Στην παρακάτω φωτογραφία η Σοφία με τον δάσκαλο της Γεώργιο Γραμματόπουλο.

O Αργύρης Καρασμανάκης του Σπάρτακου Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε και αυτός Χρυσός Πανελληνιονίκης μετά από 5 σπουδαίους αγώνες, εκπροσωπώντας το 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία -55 κιλών. Στην παρακάτω φωτογραφία ο Αργύρης με τον προπονητή του Θεόδωρο Μυλωνά.

 

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων +68 κιλά, κατέκτησε επίσης η Τριάδα Αγιοπλούδη του Πρόμαχου Ορεστιάδας εκπροσωπώντας το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας. Προπονητές της οι Τζένη Ελευθεριάδου και Χρήστος Ορμανλίδης.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε επίσης ο Άνθιμος Μαγείρου του Παρμενίωνα Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Θεόδωρο Κουκουβελάκη. Ο Άνθιμος αγωνίστηκε στην κατηγορία -78 κιλών εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Ακόμη, την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -68 κιλών, κατέκτησε η Δήμητρα Μπότσιαβα του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης. Στην παρακάτω φωτογραφία η Δήμητρα με τον προπονητή της Κώστα Τραμουντάνη.

Επίσης, ο Χρήστος Καρράς του ΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -59 κιλών, εκπροσωπώντας το 1ο ΓΕΛ της πόλης. Στην παρακάτω φωτογραφία ο Χρήστος με τον προπονητή του Κυριάκο Πολυχρόνη.

Ακόμη, ο Θοδωρής – Μαρίνος Καζαντζής του Πρόμαχου Ορεστιάδας, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων +78 κιλά, εκπροσωπώντας το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας. Προπονητές του οι Τζένη Ελευθεριάδου και Χρήστος Ορμανλίδης.

Τέλος, η Θεοδώρα Αρχοντοπούλου του ΣΓ TKD Διδυμοτείχου κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο εκπροσωπώντας το ΓΕΛ Διδυμοτείχου. Προπονητής της είναι ο Γιώργος Ναζίρης.

Share it