Search

Με “υπογραφή” Παυλίδη έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Αλεξανδρούπολης ο Πανδραμαϊκός

Με πρωταγωνιστή τον πολύπειρο επιθετικό, Γιώργο Παυλίδη, ο Πανδραμαϊκός κατάφερε έστω και δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Αλεξανδρούπολης FC που πάλεψε και έδωσε μεγάλη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα.

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές οι Δραμινοί κατάφεραν αρχικά στο 68′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Παυλίδη να πάρουν κεφάλι στο σκορ και τελικά στο 72′ με σουτ του Παυλίδη από κοντά μετά απο γύρισμα του Ιγνατίου να φτάσουν στη νίκη κόντρα στην Αλεξανδρούπολη που πάλεψε και προσπάθησε παρά τις απουσίες κυρίως με στημένες μπάλες να απειλήσει τον Πανδραμαϊκό έχοντας μια μεγάλη στιγμή σε προσπάθεια των Κυριζάκη και Τοπάλι και ενώ το ματς ήταν στο 0-0, αλλά και ένα σουτ του Ράλλη και ενώ οι Δραμινοί ήδη είχαν σκοράρει δύο φορές.

Νίκη ανάσα για τον Πανδραμαϊκό που έφτασε τους 30 βαθμούς και παραμένει εκτός ζώνης, με τους Δραμινούς να έχουν μπροστά τους δύο “τελικούς” παραμονής αρχικά την Τετάρτη στην Καβάλα με Βύρωνα και την Κυριακή στην Δράμα με Ορφέα Ξάνθης. Η Αλεξανδρούπολη για ακόμα ένα ματς παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μένοντας όμως στους 12 βαθμούς και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στην Αλεξανδρούπολη αλλά και το Κυριακάτικο ματς στην Καβάλα με τον ΑΟΚ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς Εμίν Κεχαγιά και Σάββα Ασικίδη όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Βασίλιεβιτς(16′ λ.τ. Ρεβυθόπουλος), Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιγνατίου(73′ λ.τ. Μπαμπαλής), Κουκόλης, Παυλίδης Γιώργος.

Αλεξανδρούπολη: Κασκαντάμης, Δορουγιδένης(72′ Ράλλης), Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Σωτηράκης, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Μουρατίδης(61′ Τοπαλί), Γκαϊτατζης, Ντεμπρόβα(72′ Μαλτέζος), Κυριζάκης.

Πηγή Φωτογραφίας: Dramasport

Share it