Search

“Έσπασε” το αήττητο του ΔΑΚ η Δόξα Δράμας που κέρδισε Πανθρακικό και πήρε βαθιά ανάσα!

Ένα σπουδαίο ρεκόρ του Πανθρακικού “έσπασε” η Δόξα Δράμας που κέρδισε μέσα στην Κομοτηνή με 2-1 και έγινε η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του ξανθιώτη προπονητή, Γιάννη Αποστολίδη αιφνιδίασε τους Κομοτηναίους μπαίνοντας πολύ επιθετικά και έχοντας καλές στιγμές εις διπλούν με το Νίκο Σαμπανίδη αλλά και άλλες δύο του Κόντου. Με τον Πανθρακικό να αντιδρά και να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 23′ με τον Καλογρανά να κάνει το σουτ και τον Πιτσόλη να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο 30′ και ενώ το ματς είχε ισορροπήσει ο ξανθιώτης φορ, Νίκος Σαμπανίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο χέρι του Σιδηρόπουλου με τον Σερραίο ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι για τους Δραμινούς, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόντος που ευστόχησε για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς οι γηπεδούχοι παρά την πίεση δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη πίεσε και στο 67′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σέντρα του Στοίνοβιτς ο Βάσκος έπιασε το σουτ με τον Ηλιάδη να κάνει μεγάλη επέμβαση. Με το ματς να έχει ανοίξει για τα καλά αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους μέχρι το 80′ όταν το δυνατό σουτ του Κυριακίδη κατέληξε στα δίχτυα του Πανθρακικού για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο Πανθρακικός ήταν να μειώσει στο 83′ με κεφαλιά του Νάση Στοίνοβιτς μετά από σέντρα του Χιντζίδη.

Απογοήτευση στον Πανθρακικό για το αποτέλεσμα και κυρίως το γεγονός πως ήρθε η πρώτη ήττα μπροστά στον κόσμου του που για ακόμα ένα ματς ήταν εκεί, ωστόσο άπαντες καλούνται να το ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στο ματς της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ, έχοντας ρεπό την Τετάρτη.

Από την άλλη η ομάδα της Δόξας που έφτασε τους 33 βαθμούς πήρε σημαντική τονωτική ένεση για τη συνέχεια, ήδη όμως σκέφτονται το ματς της Τετάρτης με τον Θερμαϊκό Θέρμης στην Δράμα όπως και το Κυριακάτικο ματς στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Μυσιρλή και Αναστασίου όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Καλογράνας, Χιντζίδης, Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Χακάν Βελή Μεμέτ, Γιαννακιτσίδης (57′ Κωσταρέλλης), Φουρλατάρας (57′ Ντίνας), Βάσκος, Αντωνιάδης (46′ Στοϊνοβιτς), Γκουτσίδης (57′ Μπαϊκαρά).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Ιωσηφίδης, Ρούτσης, Πιτσόλης, Μπλιός (71′ Οικονομίδης), Κόντος (61′ Θεοδοσιάδης), Σαμπανίδης , Χατζηδημητρίου (71′ Κυριακίδης Δημ.).

 

Share it