Search

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Νίκησαν μετά από συγκλονιστικό ματς τον Αίαντα και έκλεισαν το καρέ της Τελικής φάσης οι Νέοι της Καβάλας!

Οι Νέοι Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι η τέταρτη ομάδα που θα δώσει το παρών στην Τελική φάση του Ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς μετά από συναρπαστικό ματς κέρδισαν στην Κομοτηνή τον Αίαντα κάνοντας το 2-1.

Η ομάδα της Κομοτηνής παίζοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με +10(39-29) αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο οι Καβαλιώτες έβγαλαν τρομερή αντίδραση και με επί μέρους σκορ 8-18 κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με το τέταρτο δεκάλεπτο να κρατά το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό μέχρι το φινάλε με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι και τους Καβαλιώτες όντας πιο εύστοχοι να καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη που τους στέλνει στα τελικά.

Εκεί η ομάδα των Νέων Καβάλας μαζί με Αγία Βαρβάρα, Σέρρες 2017 και Αστέρα Καβάλας θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Δεκάλεπτα: 14-14, 39-29(ημίχρονο), 47-47, 69-71(τελικό αποτέλεσμα)

Share it

2 Απαντήσεις

    1. Το ακριβώς αντίθετο έγινε μάλλον αγαπητέ… Άλλωστε το γεγονός ότι το δικό μας άρθρο ανέβηκε 12:50 και αυτό φαίνεται στην σελίδα μας στο facebook, ενώ αντίστοιχα η Ένωση ανέβασε το δικό της στις 16:45. Οπότε νομίζω την πήρατε την απάντηση σας, αν και εμάς δεν μας ενοχλεί που το πήρε η Ένωση απο μας εσεις τι πρόβλημα έχετε όμως δεν μας είπατε?