Search

Πρωταθλητής Ελλάδας στο MMA o Άγιος Δημήτριος Αλεξανδρούπολης! (+video)

Την Κυριακή 19 Μαρτίου διεξήχθη με επιτυχία η διοργάνωση Open των Πανελληνίων Αγώνων Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για όλους τους ερασιτέχνες αθλητές.

Η διοργάνωση ήταν στο επίσημο καλεντάρι αγώνων της ΕΛΟΠ και οι αγώνες τόσο σε κλουβί όσο και σε τατάμι πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Έτυχαν δε πολύ θερμής υποδοχής και στήριξης από το κοινό της Αλεξανδρούπολης, από τον Δήμο της πόλης έως τον απλό πολίτη.

Συνολικά φιλοξενήθηκαν 400 αθλητές, προπονητές, συνοδοί και οι εξέδρες ήταν κατάμεστες από κόσμο. Η διεξαγωγή των αγώνων κύλησε ομαλά και συμμετείχαν αθλητές από 15 σωματεία της ΕΛΟΠ. Μετά από δυνατούς αγώνες Πρωταθλητής Σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ 2023 ανακηρύχτηκε ο ΑΣ Άγιος Δημήτριος ΜΜΑ Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής προπονητή τον Άρη Παντελίδη.

Οι πανελλήνιοι αγώνες Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά αθλητικών διοργανώσεων που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε στιγμές από τους αγώνες και δηλώσεις:

Share it