Search

Σχολικά: Πρωταθλητές ΑΜ-Θ οι μαθητές του 6ου ΓΕΛ Καβάλας που κέρδισαν στον τελικό το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης!(+pics)

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα Λυκείων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κερδίζοντας στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης με 64-57.

Η ομάδα της Καβάλας έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Παπαδόπουλο, Γιουρούκη, Σεϊτανίδη και Χάιτα που “κουβάλησαν” την ομάδα στο σκοράρισμα κατάφεραν χάρις την πολύ καλή τους παρουσία στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο να χτίσουν σημαντική διαφορά που διαφύλαξαν μέχρι το τέλος παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ξανθιώτες που αγωνίστηκαν έχοντας την σημαντική απουσία του Καρανικολίδη με τους Λυμπεράκη, Τασελαρίδη και Καρά Αχμέτ με κομβικά τρίποντα και μεγάλη προσπάθεια να μένουν ζωντανή στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλους.

Πλέον οι πρωταθλητές ΑΜ-Θ προκρίνονται στην Γ’ φάση του  Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος οπού θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον πρωταθλητή της Κεντρικής Μακεδονίας

Διαιτητές: Ανεστάκης Μπ. – Θεοδωρίδης Γ.

Δεκάλεπτα: 10-10, 20-26(Ημίχρονο), 35-48, 57-64(Τελικό Αποτέλεσμα)

3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Ορφανίδης  5, Καρά Αχμέτ  14(2), Τσικρίκης 2, Χατζηεφραιμίδης, Λεμονίδης, Δαμιανίδης, Κούτρας, Κοπτόπουλος, Τασελαρίδης  13(3), Λυμπεράκης  23(5)

6ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ(Θ. Καμηλάκη): Τιμαμόπουλος, Βλαστός, Σεϊτανίδης  14(2), Γιουρούκης  18, Βαλσαμάς, Πολυχρονίδης, Παπαδόπουλος  23(2), Χαίτας 9

Share it