Search

Photos: Στα πέναλτι κέρδισαν το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης και αναδείχτηκαν πρωταθλητές ΑΜ-Θ οι μαθητές του ΕΠΑΛ Χρυσούπολης!

Στην “ρώσικη ρουλέτα” κρίθηκε ο τελικός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στα σχολικά πρωταθλήματα Λυκείων με το 1ο ΕΠΑΛ Χρυσούπολης να κερδίζει με 5-3 στην συγκεκριμένη διαδικασία το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης στο γήπεδο ΑΟΞ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο με ελάχιστες στιγμές στο πρώτο μέρος, και αμφότερες να έχουν από μια πολύ μεγάλη στιγμή στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 50′ η βολίδα του Κατσούλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων ενώ έξι λεπτά ο Αγοραστός μετά από ωραία ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση όμως ο Ιωακείμ Πιτσόλης έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το μηδέν.

Χωρίς να υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα τελευταία λεπτά το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ομάδα της Χρυσούπολης ήταν απόλυτα εύστοχη και με τον Πρωτογέρου να αποκρούει το χτύπημα του Σιδηρά το ματς έληξε 5-3. Για το ΕΠΑΛ ευστόχησαν οι Ντιβά, Αγοραστός, Δερμτζάκης, Βρύζας και Γκαντζαρίδης, ενώ για την ομάδα της Ξάνθης ευστόχησαν οι Μαλκότς, Καδή και Τσαπατώλης

Στην επόμενη φάση οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χρυσούπολης θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Κεντρικής Μακεδονίας

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Ηλ Καραλίδης): Πιτσόλης, Καρά Χασάν Τζ., Καδή Σακ., Κατσούλης, Αμπατζής, Μαλκότς, Τυριάκης, Λιαπάκης, Σιδηράς, Τσαπατώλης, Μπουτζικούδης,

1ο ΕΠΑΛ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Ολ. Τσορμπατζόγλου): Πρωτογέρου, Πρέγκα, Γκαντζαρίδης Γ.(43′ Κοκάι), Δερμιτζάκης, Βρύζας, Καλούσης, Ντιβά, Λεωντσάκος, Αγοραστός, Κιρκασιάδης, Γκαντζαρίδης Αγγ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it