Search

Κυνικός Πανθρακικός έφυγε με το διπλό από την Φελώνη με τρεις στημένες φάσεις!(+pics)

Ο Πανθρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής του Θρακιώτικου ντέρμπυ κόντρα στον Άρη Αβάτου, επικρατώντας με 1-3 στη Φελώνη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ από το πρώτο τέταρτο, δεν πραγματοποίησαν ιδανική εμφάνιση προκειμένου να αποκομίσουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά στην οποία ο Άρης Αβάτου δεν καταφέρνει να διαχειριστεί μέχρι τέλους, προβάδισμα που αποκτά κατά τη διάρκεια ενός ματς, γεγονός βεβαίως που προβλημάτισε τον Κώστα Μπεδρελή.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως ο Πανθρακικός εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, κάτι που ανέφερε στις δηλώσεις του στη Lega TV και ο Νίκος Μπαχαρίδης, όμως οι Κομοτηναίοι ως μια ομάδα έμπειρη και ποιοτική, φάνηκαν κυνικοί και εκμεταλλευόμενοι τρεις στημένες φάσεις, έφυγαν με το διπλό και τους τρεις βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ήταν ο Στράτος Χιντζίδης, με τον αριστερό οπισθοφύλακα του Πανθρακικού, να πετυχαίνει δύο εκπληκτικά γκολ με ισάριθμες απευθείας εκτελέσεις φάουλ, κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Ο Άρης Αβάτου κατάφερε να προηγηθεί στο 14′. Ο Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Λεωντσάκος έκανε την κεφαλιά πάσα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μουξιός ακούμπησε την μπάλα όσο έπρεπε προκειμένου να φτάσει στον Τενεκέ και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 29′ ο Πανθρακικός προσπάθησε να απαντήσει, όμως από την σέντρα-σουτ του Χιντζίδη, ο Φουρλατάρας από ευνοϊκή θέση, δεν είχε καλή ισορροπία και αστόχησε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Χιντζίδης με φοβερή εκτέλεση φάουλ, πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Ίδιο σκηνικό και στο 48′ όταν και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή. Ο Χιντζίδης και πάλι, αυτή τη φορά από μεγαλύτερη απόσταση και στέλνοντας την μπάλα στη γωνία που κάλυπτε ο Τσατάι, σκόραρε και πάλι για το 1-2, με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, σαφώς μεγαλύτερης δυσκολίας από την προηγούμενη.

Ο Άρης Αβάτου δεν κατάφερε να βγάλει άμεση αντίδραση και στο 79′ έπειτα από κόρνερ του Χακάν με πολλά φάλτσα, ο Τσατάι δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και εκμεταλλευόμενος την ασταθή του απόκρουση, ο Βάσκος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-3.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ σε δύο περιπτώσεις, αλλά στο 90′ ο Κοτσάκης είχε την απάντηση σε σουτ του Αναγνωστόπουλου, διώχνοντας σε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα έπειτα από γύρισμα του Λεωντσάκου, ο Κουτσούμπας δεν κατάφερε να δώσει στην μπάλα τροχιά προς τα δίχτυα.

Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή στο 90+2′ με τον Βάσκο, αφού είχε σκοράρει λίγο νωρίτερα και με το ματς να έχει κριθεί, να σπαταλά μοναδική ευκαιρία για το τέταρτο γκολ της ομάδας του, αστοχώντας εξ επαφής.

Κακό αποτέλεσμα για τους ξανθιώτες που έμειναν στους 26 βαθμούς και πλέον θα παίξουν τα ρέστα τους στο πολύ σημαντικό ματς που έρχεται το Σάββατο(25/3) στη Θέρμη με Θερμαϊκό. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Πανθρακικός που έφτασε τους 38 βαθμούς και το Σάββατο υποδέχεται στο ΔΑΚ την Δόξα Δράμας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας, με βοηθούς τους Μποίτσιο και Παστιάδη από την ΕΠΣ Δράμας.

Άρης Αβάτου (Κώστας Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Παπαχρήστου (Αναστασιάδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης (Θεοδωρόπουλος), Μουξιός (Γκαρνέτας), Τσάπαρης, Ψεμματάς (Αλή Ερτουρούλ), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (Καραμανίδης)

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης (Αρετάς), Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Στοΐνοβιτς (Γιαννακιτσίδης), Κωσταρέλης (Βαφειάδης), Φουρλατάρας, Βάσκος, Γκουτσίδης (Αντωνιάδης)

Share it