Search

Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκαν όλα στο ματς του ΑΟΚ με Πανθρακικό στην Καβάλα!(+pics)

Θεαματικό παιχνίδι με καλό ρυθμό, τρία γκολ και καλέ στιγμές εκατέρωθεν στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον ΑΟΚ να μένει ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 2-1 τον Πανθρακικό στα πλαίσια της 21ης στροφής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα της Καβάλας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 8′ μετά από μπαλιά του Ρουμπιέ ο Αργύρης Μπαρέττας με προβολή έκανε το 1-0 για τους “αργοναύτες”.  Μάλιστα οι γηπεδούχοι άγγιξαν εκ νέου το γκολ στο 14′ όμως το δυνατό σουτ του Ιορδανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτσάκη.

Στο 31′ η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη κατάφερε να βγάλει αντίδραση και με τέρμα του Χρήστου Βάσκου έφερε το ματς στα ίσια. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 33′ ο Μπαρέττας σκόραρε εκ νέου βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ την Καβάλα με 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους παρά τις καλές στιγμές με Ρουμπιέ για τον ΑΟΚ και Φουρλατάρα για τους “πράσινους”

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω με εκατέρωθεν σημαντικές στιγμές, με κορυφαία για τους γηπεδούχους το σουτ του Καρακώστα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και για την ομάδα του Πανθρακικού να έχει μεγάλη στιγμή με προσπάθεια του Νάση Στοίνοβιτς.

Σημαντική νίκη για τη Καβάλα που παρέμεινε στο -2 από την κορυφή και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην Θέρμη με Θερμαϊκό μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Στους 35 έμεινε ο Πανθρακικός που την Κυριακή παίζει στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Τσιρώνας όλοι τους της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Καβάλα(Γ. Αγγελίδης): Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος (75’ Κατσαμάγκας), Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης (56’ Καρακώστας), Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (86’ Μαγκαφίνης).

Πανθρακικός(Ν. Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης, Κούσουλας, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης, Στοϊνοβιτς (81’ Αρετάς), Φουρλατάρας, Μπαικαρά (31′ λ.τρ. Βαφειάδης), Βάσκος.

Photo Credits: Λάσκαρης Τσούτσας

http://

Share it