Search

Ήττα στα σημεία με παράπονα για τον Ορφέα Ξάνθης στον Ευόσμο!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα στα πλαίσια της 21ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά στο ματς και είχε τις πρώτες καλές στιγμές με σουτ των Ιωαννίδη και Μελισσόπουλου που δεν βρήκαν στόχο. Στο 15′ οι “κιτρινόμαυροι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι αμυντικού του Αγροτικού εντός περιοχής με τον Κατερινιώτη ρέφερι όμως να δείχνει συνέχεια στο ματς.

Στο 21′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν όταν στην πρώτη αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων ο Κωτσούλας με σουτ μέρα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Ορφέα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση όμως ο Καζέλης που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα σταμάτησε την προσπάθεια του Τορομανίδη στο 23′ αλλά και το σουτ του Κουτσού στο 31′.

Στο 29′ οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σημαντική στιγμή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα ο Κουκορίγκος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 40′ το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος όμως ο Καζέλης έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Κουκουρίγκου στο 47′.

Η ομάδα του Ευόσμου απάντησε στους ξανθιώτες έχοντας και αυτή δύο πολύ μεγάλες στιγμές όμως σε αμφότερα τα σουτ των Νίκου στο 55′ και Παρασίδη στο 58′ ο Γεωργιάδης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις. Στο τελευταίο μέρος οι ξανθιώτες πάλεψαν για την ισοφάριση όμως τόσο στην κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 78′ όσο και στο σουτ του Κατρανίτσα στο 83′ βρήκαν απάντηση από τον Καζέλη

Κακή ήττα για τον Ορφέα λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη επί του Καμπανιακού που κρατά τους “κιτρινόμαυρους” στους 23 βαθμούς με το ματς της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη να κρίνεται επίσης κομβικό. Στους 18 έφτασε ο Αγροτικός που την Κυριακή παίζει εκ νέου εντός έδρας αυτή την φορά κόντρα στον Πανδραμαϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Τσικλητάρη της ΕΠΣ Πιερίας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καζέλης, Κοτανίδης, Βασίλας, Καγκελίδης, Θεοδωρίδης, Λεσάι(90′ Πιεσίκοφ), Ζήση(55′ Γαβαλίδης), Ζουλούμης, Κωτσούλας, Αρμενάκης(55′ Νίκος), Παρασίδης(65′ Τσολάκης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γεωργιάδης, Σωτηράκογλου, Κατρανίτσας, Καλαϊτζόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουτσός, Μελισσόπουλος(65′ Μπογιατζίδης), Τορομανιδης, Κουκουρίγκος

Share it