Search

Επιβεβαίωση ορίου για το Παγκόσμιο από τον Καρυπίδη στην Ιταλία!

Με τη συμμετοχή των Δημήτρη Καρυπίδη και Νίκο Κοντού στα 50μ. ύπτιο S1, έπεσε η αυλαία του Citi Para Swimming World Series Lignano Sabbiadoro, που φιλοξενήθηκε στο Lignano της Ιταλίας, για τους Έλληνες κολυμβητές, που πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στο πολύ δύσκολο-λόγω ποσότητας και ποιότητας συμμετοχών- κολυμβητικό μίτινγκ στην Ιταλία.

Παρουσία σε τελικούς, αλλά και πρωτιές στην κατηγορία τους, αλλά και επιβεβαίωση ορίων ενόψει του Παγκοσμίου, τον προσεχή Ιούλιο, στο Μάντσεστερ.

Τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, με δύο ελληνικές συμμετοχές του Εβρίτη Δημήτρη Καρυπίδη και του Νίκου Κοντού, στα 50μ. ύπτιο S1, να τερματίζουν 4ος σε 1:32.50 και 5ος σε 1:51.81, αντίστοιχα.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Αλεξανδρουπολίτης Δημήτρης Καρυπίδης μίλησε την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και επισήμανε ότι πέτυχε το στόχο του, που ήταν η επιβεβαίωση των ορίων πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και Παραολυμπιακούς του Παρισιού.

Με τον Κοντού να επιβεβαιώνει το όριο για Παραολυμπιακούς και να βρίσκεται κοντά στα όρια για το Παγκόσμιο του Μάντσεστερ.

Share it