Search

Στ’ «αστέρια» κάνω μία ευχή (για γκολ)… προσευχή (για τους «Άγιους»)

Δεύτερη ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ιταλικό Νότο να προσφέρεται για γκολ. Στην Πόλη πάμε για επανάληψη σκηνικού, ενώ δράση υπάρχει σε Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ, αλλά και Πρέμιερ Λιγκ.

Μάθε τα πάντα για τα play off superleague πως γινεται

  1. Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ (21:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, θα σταθούμε στο εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής. Η Σαουθάμπτον παραμένει ουραγός στη βαθμολογία, τη στιγμή που προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα. Πρώτα το 1-0 με τη Λέστερ και μετά το 0-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια συνεχίζει να έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (20 γκολ). Η Μπρέντφορντ είναι στη μέση της βαθμολογίας, προέρχεται από ήττα 1-0 από την Έβερτον. Αποτέλεσμα που έβαλε στοπ στο θετικό σερί των 6 αγώνων (3-3-0). Το κίνητρο είναι με το μέρος της γηπεδούχου, η οποία θα πρέπει να πιάσει υψηλή απόδοση για να κερδίσει.

Θα πάρουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε στον άσο του 2.95.

  1. Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Νάπολι έβαλε βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά μετά το 2-0 που πήρε στη Γερμανία. Πολύ δίκαιο αποτέλεσμα, ήταν ανώτερη. Στο χέρι της να πετύχει και 2η επιτυχία, μιας και εντός έδρας δεν χαρίζεται. Επιστροφές βασικών όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος. Η Άιντραχτ είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί, βέβαια αν δώσει χώρους, τότε ίσως το πληρώσει. Κομβική η απουσία του φορ Κόλο Μουανί.

Δεν είναι ανέφικτο το να δούμε υψηλό σκορ, συνεπώς πάμε στο ασιατικό Over 3, το οποίο προσφέρεται στο 2.10.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Share it