Search

Photos: Πέρασε με το διπλό από τον Μαΐστρο ο Ιπποκράτης

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-3 πέρασε νικηφόρα από τον Μαΐστρο ο Ιπποκράτης.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, οι «γιατροί» επικράτησαν του ΑΟΜ σε ένα ματς κατά το οποίο οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Βασίλη Τζουκμάνη που θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στις περισσότερες καλές στιγμές που είχε με κύριο εκφραστή τον Καλυβά. Ο Ιπποκράτης ήταν όμως αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Γκαβανόζη.

Στο β’ μέρος, όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα αφού το τέρμα του Τηλέγραφου στο 46′ δυσκόλεψε πολύ το έργο των γηπεδούχων που δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν. Μάλιστα 4 λεπτά μετά ήρθε και το 0-3 με κεφαλιά του Κουρτίδη μετά από κόρνερ. Στο 58′ τεράστια διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Μαρασλή, με τον Γκιγκούδη να αποκρούει αρχικά το πλασέ του Τηλέγραφου και στην συνέχεια τον Πιλτικάκη να στέλνει την μπάλα άουτ με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 67′ ο Κουτσούκης δεν θα μπορέσει να μειώσει για τον Μαΐστρο αφού το σουτ του θα σταματήσει στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά φοβερή ατομική ενέργεια του Μκρτσιάν από πλευράς Ιπποκράτη, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκιγκούδης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ιπποκράτης παρέμεινε στην 2η θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Ορέστη, ενώ ο Μαΐστρος στην 8η με 13 βαθμούς και θα παλέψει στα play out για την παραμονή.

Διαιτητής: Τάσιου – Βοηθοί: Πανταζής, Παλαιοπάνης.

Συνθέσεις: 

ΑΟ Μαΐστρου (Βασίλης Τζουκμάνης): Γκιγκούδης, Αραμπατζής (64′ Τσαμπάζης), Κωνσταντινίδης Α. (80′ Μπίτσιος), Πέτρογλου (64′ Κωνσταντινίδης Κ., Αντωνιάδης, Σιρδάρης, Πεχλιβανίδης, Λύρας (88′ Γιούζμπασης), Γεωργολόπουλος, Καλυβάς, Παρασκευάς.

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Γιώργος Μαρασλής): Βογιατζής, Καλτσάς, Κουρτίδης, Ιγνατιάδης, Μαργαρίτης, Μαντζιούνης (82′ Ντούμπας), Γκαβανόζης (63′ Μκρτσιάν), Γκόριτσα, Πιλτικάκης (82′ Παπαδόπουλος), Καράμπελας (63′ Τσιριγώτης), Τηλέγραφος.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it