Search

Παλικαρίσιος βαθμός με μεγάλη εμφάνιση για την Αλεξανδρούπολη στο Παραλίμνιο!

Έναν ακόμη βαθμό απέναντι σε μία ακόμη ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας πήρε η Αλεξανδρούπολη FC.

Η ομάδα του Έβρου μετά την ισοπαλία στην έδρα της πριν από 2 αγωνιστικές με τον 1ο Καμπανιακό, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και με τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλες φάσεις. Το παιχνίδι ήταν περισσότερο κέντρου με πολλές μάχες και μοιρασμένο, με την Αλεξανδρούπολη να πατάει καλύτερα στο πρώτο μισό του και τον Απόλλωνα στο δεύτερο. Οι ομάδες δημιουργούσαν προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες.

Στο 2ο ημίχρονο το Παραλίμνιο βγήκε αποφασισμένο να πάρει τη νίκη, πίεσε ασφυκτικά και πολύ ψηλά. Αυτή η πίεση απέδωσε στο 60′ όταν μετά από κάθετη μπαλιά προς τον Γκέκα στο ύψος του πέναλτι, από ένα διώξιμο η μπάλα κατέληξε μεταξύ πέναλτι και μεγάλη περιοχής. Από εκεί o Καρυοφύλλης με ευθύβολο σουτ πίσω από πολλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, παρότι ο Κασκαντάμης προσπάθησε να το αποσωβήσει, με την ελάχιστη ορατότητα από τα πολλά κορμιά που ήταν μπροστά του όμως να κάνει δύσκολο το έργο του και να μην μπορεί να σταματήσει τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν πολύ ψηλά δίνοντας πολύ χώρο στην Αλεξ/πολη. Οι παίκτες της ομάδας του Έβρου στο 67′ θα κλέψουν την μπάλα και θα βγουν στην αντεπίθεση. Ύστερα από σέντρα του Τζατζανά και κεφαλιά του Παπάζογλου, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Ράλλη στο 62′, θα έρθει το 1-1.

Το Παραλίμνιο μαθαίνοντας ότι ο Καμπανιακος χάνει στην Ξάνθη από τον Ορφέα, ανέβασε τις γραμμές του όσο πήγαινε, γέμισε την περιοχή και οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν στα τελευταία 10 λεπτά να επιστρατεύσουνε τον Γκαϊδατζή στην άμυνα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει η ομάδα στην πίεση, αφήνοντας μόνο τον Κυριζακη στην κορυφή.

Το Παραλίμνιο είχε ευκαιρίες για να περάσει μπροστά στο σκορ, αλλά η πιο κλασική του ήταν λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού όταν η κεφαλιά του Γκέκα βρήκε το δοκάρι του Κασκαντάμη και έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Κουτζαβασίλης Φ., Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Ι., Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Τσιτσεκίδης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Πατσιώρας Α. (75′ Μουρατίδης), Ράλλης (60′ Παπάζογλου), Τοπάλι (80′ Ντέμπροβα), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης.

Share it